Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Homido VR

4,2 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Homido VR

Špičkový headset pre mobilné telefóny s pohodlnou konštrukciou a prvotriedne optickou sústavou. Vtiahne vás do sveta virtuálnej reality, je univerzálny a veľmi kompaktný. Kompatibilný je s celou radou mobilných telefónov, zábavu si teda môžu užiť všetci.

kľúčové vlastnosti

  • pohodlná konštrukcia
  • Vysoko kvalitná optická sústava
  • kvalitné materiály
  • Vhodný pre viac mobilných telefónov
  • Kvalitné dielenské spracovanie

V centre akcie

Homido je bezdrôtové zariadenie, smartphone slúži na to, aby vám zabezpečil úplnú slobodu pohybu. Je kompatibilný s iPhony aj celým radom mobilných telefónov s Androidom s uhlopriečkami v rozmedzí 4 "až 5,7". Zažite neuveriteľné výlety do virtuálnej reality skrze množstvo hier, aplikácií či videí. Budete si pripadať, ako by ste sa ocitli v centre diania.

Pohodlie a nastaviteľnosť

Headset je možné flexibilne nastaviť pre ničím nerušenú zábavu. Má nastaviteľné horizontálne a vertikálne vzdialenosť medzi šošovkami a nastaviteľné sú tiež popruhy. K pohodlnému a príjemnému noseniu aj počas mnohahodinových výletoch do virtuálnej reality potom prispejú penové okraje výhledu. Homido myslí na pohodlie každého, preto sú k dispozícii 3 nastavenia pre ďalekozraké, krátkozraké aj ľudí s normálnym zrakom.

Katalóg aplikácií

Pre Homido je k dispozícii katalóg kompatibilných aplikácií Homido Center, v ktorom nájdete tie najlepšie dostupné aplikácie. Ľahko si vyberiete tú svoju podľa kategórie, hodnotenie či ceny. Stiahnuť si ju môžu majitelia iPhonov aj Android zariadení.

Kód:  HDMVR1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04