Obnoviť stránku

Homematic IP Termostatická hlavica Optimal

4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
62,90 €

Homematic IP Termostatická hlavica Optimal

Homematic IP Termostatická hlavica Evo – HmIP-eTRV-E

Inteligentná programovateľná termostatická hlavica, slúžiaca na kontrolu vykurovania v dome, s umiestnením na radiátor, týždenné programovanie, pripojenie cez rádiové vlny, kompatibilné s ventilmi typu RA a M30, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine, angličtine a ďalších jazykoch. Pracuje vkombinácii s centrálnou jednotkou HmIP-HAP ako súčasť systému inteligentnej domácnosti Homematic IP.

Termostatická hlavica Optimal s LED displejom

Správna vnútorná pocitová teplota výrazne ovplyvní to, či sa budete doma alebo v kancelárii cítiť dobre. Bežné termostatické hlavice obvykle nie sú riešením, pretože nedokážu optimalizovať vaše individuálne potreby. To je iba jeden z mnohých dôvodov prečo si zaobstarať inteligentné termostatické hlaviceHomematic IP Optimal HmIP-eTRV-2 pre automatizáciu vykurovania. Zariadenie ako súčasť systému inteligentnej domácnosti Homematic IP môžete ovládať pomocou mobilnej aplikácie a určite vás poteší, že s ohľadom na bezpečnosť používateľských dát prebieha všetka komunikácia v šifrovanej podobe na servery umiestnené v Nemecku.

Inteligentné vykurovanie termohlavicou s veľkým podsvieteným LED displejom

Inteligentná termostatická radiátorová hlavica s veľkým podsvieteným LED displejom kombinujúca spojenie priaznivej ceny, prestížneho dizajnu a moderného spracovania s nemeckou precíznosťou a prakticky bezhlučným riadením teploty. Je ideálnym riešením pre všetky typy zákazníkov, ktorí hľadajú systéminteligentného ovládania vykurovania a okamžitú úsporu energií za priaznivú cenu bez kompromisov vo funkčnosti a kvalite.

  • Konfigurácia a riadené vykurovanie vo vašej domácnosti až s 30 % okamžitou úsporou nákladov za energie.
  • Hlasové ovládanie pomocou služieb Google Assistant a Amazon Alexa.
  • Napájanie pomocou AA batérií zaistí fungovanie na zhruba 2 roky prevádzky.
  • Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie Homematic IP v slovenskej lokalizácii. 
  • Zabezpečená bezdrôtová komunikácia so šifrovaním AES-128.
  • Jednoduchá montáž na radiátorové telesá.

Systémová prevádzka s termostatickou hlavicou Optimal

Ak ste sa rozhodli pre inteligentné ovládanie vykurovania a okamžitú úsporu energií, tak ste si vybrali správne. Bezdrôtová termostatická hlavica Optoimal HmIP-eTRV-2 z radu Homematic IP a s veľkým LED podsvieteným displejom je tým ideálnym riešením. Termostatická hlavica Optimal je určená na riadenie a kontrolu prísunu horúcejvody do radiátorového telesa. Zmenu teploty je možné meniť manuálne, riadiť prostredníctvom niektorého z nástenných termostatov Homematic IP alebo vzdialene ovládať a automatizovať pomocou mobilnej aplikácie v kombinácii s centrálnou jednotkou HmIP-HAP smart domácnosti Homematic IP.

Usporia až 30 % nákladov za energie

Hi-tech riešenie termostatických hlavíc Homematic IP spočíva predovšetkým v unikátnom algoritme a krokovom motorickom ovládacom mechanizme. Nahrádzajú bežné termostatické radiátorové hlavice, riadia priestorovú teplotu v miestnosti a proces vykurovania podľa individuálnych potrieb, čo vedie k okamžitej úspore azníženiu výdavkov na energie až o 30 %. Každá hlavica Homematic IP má integrovaný snímač teploty. Až tri nastaviteľné profily vykurovania: teplota môže byť regulovaná v časových intervaloch (až 6 vykurovacích fáz za deň s individuálne nastaviteľnou teplotou).

Využitie všetkých funkcionalít v kombinácii s centrálnou jednotkou

Systém začne byť skutočne dômyselný v kombinácii termostatickej hlavice, okenného a dverového senzora HmIP-SWDx a centrálnej jednotky HmIP-HAP, kedy je možné naplno využiť všetky funkcionality systému vrátane inteligentnej predikcie vykurovania pre maximálnu úsporu energií. V mobilnej aplikácii (preAndroid a iOS v SK) je možné nastaviť až niekoľko teplotných týždenných profilov, rôzne denné režimy zvyšovania alebo znižovania teploty (na deň a miestnosť) alebo celý rad pokročilých scenárov.

Homematic IP ovládate pomocou aplikácie so slovenským rozhraním

V aplikácii Homematic IP máte všetko ako na dlani. Disponuje slovenskou lokalizáciou, je zadarmo, intuitívna a prehľadná. S aplikáciou pre smartfóny zvládnete aj zdanlivo zložité konfigurácie v priebehu niekoľkých málo minút. Po pripojení k centrálnej jednotke sa stane inteligentným centrom vašej inštalácie, pomocouktorej môžete ovládať a konfigurovať riadenie celej vašej inteligentnej domácnosti, či už ste doma, v zamestnaní alebo na cestách. Bezplatná mobilná aplikácia nevyžaduje registráciu a je určená pre inteligentné zariadenia s operačnými systémami Android a iOS. Je tu na to, aby sa neustále prispôsobovala modernýmtrendom, optimalizovala sa a vyvíjala v závislosti od vašich prianí a potrieb.

Hlasové ovládanie

Okrem manuálneho ovládania a vzdialeného riadenia pomocou mobilnej aplikácie ponúka systém inteligentnej domácnosti Homematic IP, ktorého súčasťou sú termostatické hlavice aj podpora hlasového ovládania a komunikácia s Google Assistant, Amazon Alexa a technológiou Home Connect Plus. Pre bezpečnú, stabilnú a spoľahlivúkomunikáciu disponuje systém medzi jednotlivými zariadeniami vlastnou unikátnou rádiovou technológiou so šifrovaným zabezpečením a je tak prvým systémom inteligentnej domácnosti, ktorého protokol, IT a zabezpečenie dát sú pravidelne testované a certifikované nezávislým inštitútom VDE.

Ničím nerušený spánok

Termostatické hlavice Homematic IP je možné na rozdiel od väčšiny bežných motorizovaných hlavíc inštalovať aj v spálňach a detských izbách bez toho, že by rušili váš pokojný spánok. Vďaka svojej tichej prevádzke a technológii konštrukcie utlmeného puzdra, môžete beztarsostne zaspávať a vychutnať si ničím nerušenýspánok.

Jednoduchá montáž a bezúdržbová prevádzka

Termostatické hlavice Homematic IP disponujú možnosťou priamej montáže na radiátorové telesá so závitom M30 × 1,5 mm alebo použitím dodávaných adaptérov pre väčšinu štandardných typov radiátorových ventilov (RA, RAV a RAVL – súčasť balenia). Stačí jednoducho demontovať existujúcu hlavicu a nahradiť hlavicouHomematic IP. Všetky hlavice sú vybavené vstavanou funkciou ochrany ventilu proti vodnému kameňu a mrazu a sú tak dômyselne chránené pred rizikom zvápenatenia alebo zamrznutia ventilu radiátora.

Kľúčové vlastnosti termostatickej hlavice Optimal – HmIP-eTRV-2

  • Veľký podsvietený LED displej
  • Automatizované riadenie izbovej teploty s okamžitou úsporou a znížením výdavkov na energie až o 30 %
  • Rýchla a jednoduchá inštalácia bez nutnosti vypúšťať vodu alebo zasahovať do rozvodov kúrenia
  • Podpora priamej montáže na radiátorové telesá pre väčšinu štandardných typov radiátorových ventilov
  • Kovová matica pre priamu montáž na všetky bežné radiátorové ventily so závitom M30
  • Tichá prevádzka – hlavica je vhodná na montáž do spální a detských izieb
  • Až 3 nastaviteľné vykurovacie profily, 6 fáz a 13 zmien za deň
  • Vstavaná automatická ochrana proti zavápneniu a zamrznutiu ventilu
  • Bezdrôtové napájanie pomocou dvoch kusov AA batérií 1,5 V na dobu prevádzky až 2 rokov
  • Vysoká bezpečnosť vďaka komplexnému šifrovaniu AES a umiestneniu servera v Nemecku
  • Podpora hlasového ovládania (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Podpora Home Connect Plus
  • Prevádzka vyžaduje pripojenie k centrálnej jednotke HmIP-HAP
  • Obsah balenia: 1× termostatické hlavice HmIP-eTRV-E, sada 3 ks adaptérov ventilu (RA, RAV a RAVL), 2× alkalické AA batérie, montážny materiál, slovenský návod

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Inteligentné, Programovateľné

Vlastnosti

Umiestnenie Na radiátor
Možnosť programovania Týždenné
Displej Podsvietený

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Plánovanie, Teplotný senzor

Vstupné napätie

Vstupné napätie 3 V

Ukazovateľ

Ukazovateľ Digitálny

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Na batérie
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine

Pripojenie

Pripojenie Rádiové vlny

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Vykurovanie a chladenie

Typ ventilu

Typ ventilu RA, RAV, M30

Fungovanie

Fungovanie Samostatne, Cez centrálnu jednotku
Kód:  Home22_01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HmIP-eTRV-2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11