Obnoviť stránku

Homematic IP Nástenný termostat so senzorom vlhkosti

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
58,90 €

Homematic IP Nástenný termostat so senzorom vlhkosti

Homematic IP Nástenný termostat s podsvieteným LED displejom - HmIP-WTH-1

Inteligentný bezdrôtový programovateľný nástenný termostat so senzorom teploty a vlhkosti HmIP-WTH-1, umožňuje časovo riadenú reguláciu teploty v miestnosti v spojení s termostatickými hlavicami HmIP-eTRV z radu Homematic IP. Pripojenie cez rádiové vlny, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine, angličtine a ďalších jazykoch. Pracuje v kombinácii s Centrálnou jednotkou HmIP-HAP ako súčasť systému inteligentnej domácnosti Homematic IP.

Nástenný termostat s LED displejom pre systém inteligentnej domácnosti Homematic IP

Správna vnútorná pocitová teplota výrazne ovplyvní to, či sa budete doma alebo v kancelárii cítiť dobre. Bežné termostaty sa dnes už stávajú nedostatočným riešením, pretože nedokážu optimalizovať vaše individuálne potreby. To je iba jeden z mnohých dôvodov prečo si zaobstarať inteligentné termostaty Homematic IP s podsvieteným LED displejom HmIP-WTH-1 pre automatizáciu vykurovania. Zariadenie ako súčasť systému inteligentnej domácnosti Homematic IP môžete ovládať pomocou mobilnej aplikácie a určite vás poteší, že s ohľadom na bezpečnosť používateľských dát prebieha všetka komunikácia v šifrovanej podobe na serveri umiestnenom v Nemecku.


  • Konfigurácia a riadené vykurovanie vo vašej domácnosti vám znížia náklady až o 30 %.
  • Hlasové ovládanie pomocou služieb Google Assistant a Amazon Alexa.
  • Napájanie pomocou dvojice AA batérií s výdržou zhruba 2 roky.
  • Sprievodná mobilná aplikácia Homematic IP v slovenskej lokalizácii. 
  • Zabezpečená bezdrôtová komunikácia so šifrovaním AES-128.
  • Jednoduchá montáž a nastavenie pomocou mobilnej aplikácie. 

Riadenie vykurovania termostatom s veľkým podsvieteným LED displejom

Inteligentný termostat s veľkým podsvieteným LED displejom s veľkosťou 1,74" kombinuje spojenie priaznivej ceny, prestížneho dizajnu a moderného spracovania s nemeckou precíznosťou. Zobrazuje informácie o teplote a vlhkosti a súčasne predstavuje inovatívny spôsob regulácie vykurovania a úspory energií. Je ideálnym riešením pre všetky typy zákazníkov, ktorí hľadajú systém automatizácie a riadenia vykurovania s okamžitou úsporou energií za priaznivú cenu bez kompromisov vo funkčnosti a kvalite.

Systémová prevádzka

Bezdrôtový nástenný termostat HmIP-WTH-1 s podsvieteným LED displejom predstavuje inteligentný spôsob pre reguláciu vykurovania a úsporu energií. Zmenu teploty je možné meniť manuálne, riadiť prostredníctvom niektorej z bezdrôtových termostatických hlavíc Homematic IP alebo vzdialene ovládať a automatizovať pomocou mobilnej aplikácie v kombinácii s centrálnou jednotkou HmIP-HAP. Termostat je súčasťou systému inteligentnej domácnosti Homematic IP. Umožňuje časovo riadenú reguláciu teploty a môže ovládať až niekoľko termostatických radiátorových hlavíc HmIP-eTRV z radu Homematic IP v jednej miestnosti.

Ušetrite až 30 % nákladov za energie

Nástenné termostaty Homematic IP nahrádzajú bežné termostaty, riadia priestorovú teplotu v miestnosti a proces vykurovania podľa individuálnych potrieb, čo vedie k okamžitej úspore a zníženiu výdavkov na energie až o 30 %. Každý termostat Homematic IP má k dispozícii až tri nastaviteľné profily vykurovania: teplota môže byť regulovaná v časových intervaloch (až 6 vykurovacích fáz za deň s individuálne nastaviteľnou teplotou).

Inteligentné riešenie ovládania vykurovania aj chladenia

Nástenný termostat vie ovládať ako prevádzku riadenia vykurovania, tak aj chladenie. Vďaka integrovaným snímačom umožňuje okrem teploty taktiež vyhodnocovať stav vlhkosti vzduchu v miestnosti, a tak efektívne riadiť vzduchotechniku alebo ventiláciu. Termostat je možné použiť ako priestorový snímač na meranie a nastavenie teploty v rámci multizónového regulačného systému. Regulácia teploty prebieha automaticky a ohrev sa vykonáva iba v prípade potreby. Teplotu je možné presne nastaviť pomocou multifunkčného prstencového ovládača v krokoch po 0,5 °C. Termostat disponuje funkciou Boost pre rýchle vykúrenie miestnosti a je vybavený LED displejom na zobrazenie aktuálnych hodnôt teploty a vlhkosti.

Využitie všetkých funkcionalít v kombinácii s centrálnou jednotkou

Systém začne byť skutočne dômyselný v kombinácii termostatu, inteligentnej termostatickej hlavice Homematic IP a centrálnej jednotky HmIP-HAP, kedy je možné naplno využiť všetky funkcionality systému vrátane inteligentnej predikcie vykurovania pre maximálnu úsporu energií. V mobilnej aplikácii (pre Android a iOS v SK) je možné nastaviť až niekoľko teplotných týždenných profilov, rôzne denné režimy zvyšovania alebo znižovania teploty (na deň a miestnosť) alebo celý rad pokročilých scenárov.

Homematic IP ovládate pomocou aplikácie so slovenským rozhraním

V aplikácii Homematic IP máte všetko ako na dlani! Disponuje slovenskou lokalizáciou, je zadarmo, intuitívna a prehľadná. S aplikáciou pre smartfóny zvládnete aj zdanlivo zložité konfigurácie v priebehu niekoľkých málo minút. Po pripojení k centrálnej jednotke sa stane inteligentným centrom vašej inštalácie, pomocou ktorej môžete ovládať a konfigurovať riadenie celej vašej inteligentnej domácnosti, či už ste doma, v zamestnaní alebo na cestách. Bezplatná mobilná aplikácia nevyžaduje registráciu a je určená pre inteligentné zariadenia s operačnými systémami Android a iOS. Je tu na to, aby sa neustále prispôsobovala moderným trendom, optimalizovala sa a vyvíjala v závislosti od vašich prianí a potrieb.

Hlasové ovládanie

Okrem manuálneho ovládania a vzdialeného riadenia pomocou mobilnej aplikácie ponúka systém inteligentnej domácnosti Homematic IP, ktorého súčasťou sú nástenné termostaty aj podpora hlasového ovládania a komunikácia s Google Assistant, Amazon Alexa a technológiou Home Connect Plus. Pre bezpečnú, stabilnú a spoľahlivú komunikáciu disponuje systém medzi jednotlivými zariadeniami vlastnou unikátnou rádiovou technológiou so šifrovaným zabezpečením a je tak prvým systémom inteligentnej domácnosti, ktorého protokol, IT a zabezpečenie dát sú pravidelne testované a certifikované nezávislým inštitútom VDE.

Jednoduchá inštalácia zaberie len pár okamihov

Inštalácia nástenného termostatu Homematic IP je veľmi jednoduchá a zvládne ju úplne každý. Bezdrôtová komunikácia a batériová prevádzka ponúka možnosť jednoduchej inštalácie bez potreby kabeláže. To znamená, že termostat je možné inštalovať kdekoľvek na stenu alebo voľne umiestniť kdekoľvek v miestnosti, a tak merať izbovú teplotu na požadovanom mieste. Termostat je možné integrovať do stojančeka batériových komponentov 55 mm HmIP-DS55, ktorý slúži ako rámček, praktický držiak s protišmykovými nôžkami a dokovacia stanica batériových komponentov s veľkosťou 55 mm v jednom kompaktne riešenom prístroji.

Kľúčové vlastnosti nástenného termostatu Basic – HmIP-WTH-1

  • Zobrazenie nastavenej a skutočnej teploty a vlhkosti vzduchu
  • LED podsvietený displej s veľkosťou 1,74"
  • Automatizované riadenie izbovej teploty s okamžitou úsporou a znížením výdavkov na energie až o 30 %
  • Nastavenie teploty po 0,5 °C ovládačom prstenca na zariadení alebo aplikácií
  • Zobrazenie nastavenej a skutočnej teploty a vlhkosti vzduchu na LED displeji
  • Až 3 nastaviteľné vykurovacie profily, 6 fáz a 13 zmien za deň
  • Funkcia Boost pre rýchle vyhriatie miestnosti
  • Vysoká bezpečnosť vďaka komplexnému šifrovaniu AES a umiestneniu servera v Nemecku
  • Bezdrôtové napájanie pomocou dvoch kusov AA batérií 1,5 V na dobu prevádzky až 2 rokov
  • Možnosť pripnutia do stojanu Homematic IP HmIP-DS55 pre predĺženie chodu na batérie
  • Podpora hlasového ovládania (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Podpora Home Connect Plus
  • Prevádzka vyžaduje pripojenie k centrálnej jednotke HmIP-HAP
  • Obsah balenia: 1× nástenný termostat HmIP-WTH-1, 1× výmenný rámček, 1× montážna doska (držiak na stenu), 2× alkalické AA batérie, montážny materiál, slovenský návod

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Inteligentné, Programovateľné

Vlastnosti

Umiestnenie Na radiátor
Možnosť programovania Týždenné
Displej Podsvietený

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Plánovanie, Teplotný senzor

Vstupné napätie

Vstupné napätie 3 V

Ukazovateľ

Ukazovateľ Digitálny

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Na batérie
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine

Pripojenie

Pripojenie Rádiové vlny

Batéria

Typ batérie AAA
Počet batérií 2 ks

Využitie

Oblasť využitia Vykurovanie a chladenie
Kód:  Home22_05
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HmIP-WTH-1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14