Obnoviť stránku

Homedics YMM-1500

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Homedics YMM-1500

Horizontálna masážna podložka Homedics YMM-1500 pretiahne chrbtové svalstvo a poskytne vášmu chrbtu toľko potrebnú úľavu od bolesti. Na rozdiel od klasických masážnych podložiek disponuje Homedics YMM-1500 7 nafukovacími zónami, ktoré v kombinácii s jedným zo štyroch vami zvolených programov nafukujú podložku tak, aby dokonale zrelaxovala vaše telo. Masážna podložka Homedics YMM-1500 inšpirovaná pohybmi jogy navyše ponúka 3 úrovne intenzity. Stačí si obliecť pohodlné oblečenie, umiestniť podložku na podlahu či matrac, zvoliť vyhovujúci program a užiť si masáž podľa svojich predstáv. Masážna podložka Homedics YMM-1500 je skladacia, takže ju ihneď po použití môžete ľahko uskladniť.

Kľúčové vlastnosti masážnej podložky Homedics YMM-1500

  • Perfektné pretiahnutie celého tela
  • Podložka Homedics YMM-1500 uľavuje od bolesti tam, kde je potrebné
  • 7 nafukovacích zón
  • 4 programy pre masáž a úľavu jednotlivých partií
  • 3 úrovne intenzity
  • Kvalitné vyhotovenie
  • Napájanie zo siete
  • V balení aj diaľkový ovládač
  • Podložka je skladacia

Rozmery:
107 × 53 × 10 cm

Hmotnosť:
5,4 kg

4 programy pre dokonalé pretiahnutie tela

Masážna podložka Homedics YMM-1500 poskytne úľavu nielen vášmu chrbtu, ale aj kolenám, nohám a ramenám. Podľa problému, ktorý vás trápi, si vyberiete jeden zo štyroch programov, kedy každý program trvá inak dlho (od 6 do 15 minút). Používajte masážnu podložku Homedics YMM-1500 pravidelne, spočiatku 1 – 2× týždenne, neskôr každý deň a sledujte priaznivé účinky masáže na vaše telo. Počas masírovania zatvorte oči, uvoľnite sa a sústreďte sa na správne dýchanie. Odmenou pre vás bude perfektná relaxácia a zdravý chrbát bez bolesti.

Programy:
Program Krútenie: Kratší program (6 – 9 minút) pre zníženie napätia v ramenách, bokoch a na uvoľnenie napätia v dolnej časti chrbta.

Program Prúd: Progresívny prúd ťahov, ktoré jemne mobilizujú celú dĺžku chrbtice a prinášajú pocit osvieženia a väčšej čulosti. Dĺžka: 9 – 15 minút.

Program Povzbudenie: Program, ktorý vás nabije pozitívnou energiou s dobou trvania 9 – 12 minút.

Program Preťahovanie: Kompletná masáž celého tela ideálne po celodennom sedení. Dĺžka: 10 – 15 minút.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Podložka

Typ masáže

Počet programov 4

Umiestnenie

Umiestnenie Na doma

Vlastnosti

Počet druhov masáže 4
Počet masážnych oblastí 7
Kód:  HOMMP015
Produktové číslo:  YMM-1500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09