Obnoviť stránku

HoMedics Odstraňovač suchej kože z chodidiel ELM-PED600

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HoMedics Odstraňovač suchej kože z chodidiel ELM-PED600

Špičkový odstraňovač suchej kože zaručuje svojim používateľom mäkké a hladké chodidlá. Brúska ELM-PED600 je vybavená rotujúcim kotúčom, ktorý jemne odstráni odumreté kožné bunky v dvoch rýchlostiach - rýchlosť 1 pre citlivú kožu alebo málo mozoľnatú a rýchlosť 2 - pre tvrdšiu alebo veľmi mozoľnatú kožu. Určite oceníte zberné miesto na odstránenú kožu. Napájanie je zabezpečené pomocou štyroch batérií typu AA.

  • ELM-PED600 patrí do špeciálneho radu výrobkov supermodelky Elle MacPherson The Body, ktorá je okrem iného veľvyslankyňou mnohých charitatívnych organizácií a so spoločnosťou Homedics sa aktívne podieľa na vývoji výrobkov tejto značky.

Kľúčové vlastnosti

  • Rotujúci kotúč
  • Zberné miesto
  • 2 nastavenia rýchlosti
  • Súčasťou je 6 náhradných brúsnych diskov
  • Vrátane leštiaceho kotúča pre konečnú úpravu
 
Kód:  HOMOK012
Produktové číslo:  ELM-PED600

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08