Obnoviť stránku

Home DF-HU1100 7 l, čierny

3,2 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Home DF-HU1100 7 l, čierny

Ultrazvukový

zvlhčovač Home

Zvlhčovač vzduchu Home DF-HU1100 je vybavený ultrazvukovou technológiou Cool Mist, ktorá umožňuje čistenie vzduchu bez mokrých podláh či nábytku. Funguje na princípe premeny vody na jemnú hmlu, ktorá rovnomerne zvlhčuje svoje okolie. Disponuje praktickou nastaviteľnou tryskou v rozmedzí 360° a tiež aromatickou miskou na vonný olej podľa vášho výberu. Pri dolievaní navyše nemusíte odňať misku, ale nalejete vodu priamo dozvlhčovača. Oceníte jeho skutočne tichú prevádzku 35 dB a tiež možnosť vypnutia svetla pre pokojný spánok.

Zvlhčovač vzduchu Home DF-HU1100

DOBA PREVÁDZKY

17 hodín

OBJEM

7 l

ČASOVAČ

1 – 12 hodín

Zvlhčovač vzduchu Home DF-HU1100

Režimy zvlhčovania

Zvlhčovač vzduchu Home DF-HU1100 je vybavený rôznymi režimami. Môžete si zvoliť množstvo vypustenej hmly do prostredia. Najvyššia možná rýchlosť je 400 ml/h a najnižšia 200 ml/h, záleží len na vašich preferenciách. Navyše si môžete nastaviť aj intenzitu hmly na vysokú, strednú alebo nízku, čo zodpovedá zvlhčovaniu v rozmedzí 40 až 70 %. Disponuje tiež stupňom konštantného zvlhčovania. Zvlhčovač Home je vybavený aj možnosťouvoľby medzi studenou a teplou hmlou. Studená hmla vám pomôže ochladiť vzduch v parných letných mesiacoch, zatiaľ čo teplá hmla pomáha v zimných mesiacoch odstrániť sucho v hrdle a dráždivý kašeľ.

Zvlhčovač Home a jeho skvelý dizajn

Zvlhčovač vzduchu Home DF-HU1100 vás oslní dotykovým ovládaním s digitálnym LED displejom. Zvoliť si môžete aj diaľkové ovládanie, ktoré dosiahne cez celú miestnosť až na vzdialenosť 6 metrov. Nádobka sa pýši objemom 7 litrov, ktorý vám vydrží po dobu 17 hodín. Zvlhčovač je vybavený aj časovačom v rozmedzí 1 až 12 hodín. Po uplynutí nastaveného času sa zvlhčovač automaticky vypne. Home je vybavený poistkou pri nedostatku vodya tiež sa vypne pri náhodnom zdvihnutí. Môžete využiť tiež voliteľnú demineralizačnú patrónu na odstránenie minerálov z vody (nie je súčasťou).

Zvlhčovač vzduchu Home DF-HU1100
Zvlhčovač vzduchu Home DF-HU1100

Kľúčové vlastnosti
zvlhčovača vzduchu Home DF-HU1100

  • Zvlhčovač vzduchu Home DF-HU1100 je vybavený ultrazvukovou technológiou Cool Mist
  • Disponuje praktickou nastaviteľnou tryskou v rozmedzí 360°
  • Oceníte jeho tichú prevádzku 35 dB
  • Môžete si zvoliť množstvo, intenzitu aj typ hmly
  • Má dotykové aj diaľkové ovládanie
  • Dobu prevádzky nastavíte časovačom
  • Praktické je automatické vypnutie

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti 45 m2
Príkon 100 W
Zvlhčovací výkon 400 ml/hod
Objem nádržky 7 l
Hlučnosť 35 dB

Typ zvlhčovača

Typ zvlhčovača Ultrazvukový

Funkcie

Funkcie Časovač, Udržovanie vlhkosti, Automatické vypnutie, Nastaviteľná úroveň uvoľňovania pary, Tri stupne zvlhčovania, Podsvietenie, Otočné hmlové trysky, Diaľkové ovládanie, Aromaterapia (vhodná pre aromatické olejčeky)

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Hĺbka 267 mm
Šírka 286 mm
Výška 327 mm
Kód:  szli02
Produktové číslo:  DF-HU1100-B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13