Obnoviť stránku

HOBOT LEGEE-7 robotický mop

4,9 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
514,90 €

HOBOT LEGEE-7 robotický mop

Robotický vysávač Hobot udrží váš domov v čistote a ušetrí vám čas aj energiu. Hravo zvládne povrchy ako tvrdé podlahy, linoleum, drevené podlahy a plávajúce podlahy. Poupratuje vaše podlahy vďaka funkcii utieranie, mokré čistenie a suché čistenie. Bez ťažkostí sa postará aj o chlpy od vašich zvieracích maznáčikov. Pre svoju kvalitnú filtráciu je vyhľadávaný rodinami s alergikmi. Ponúkne vám nielen moderné funkcie, ale aj úchvatný dizajn. Inteligentný robotický vysávač sa dokáže automaticky dobiť a po nabití následne pokračuje v upratovaní. Vysávač disponuje možnosťou prepojenia s inteligentným mobilným zariadením, a tak ho môžete vzdialene ovládať, zapínať či vykonávať zmeny vysávania. K dispozícii je laserová navigácia. Vďaka laserovej navigácii môže presne rozpoznať prostredie, a tak naplánovať čo najefektívnejšiu trasu čistenia. A vzhľadom na to, že nie je tento typ navigácie ovplyvnený zmenami osvetlenia, bude automatický vysávač pracovať rovnako efektívne v rôznych svetelných podmienkach.

Robotický vysávač HOBOT LEGEE-7 robotický mop Lifestyle
Robotický vysávač HOBOT LEGEE-7 robotický mop Vlastnosti/technológia

Kľúčové prednosti robotického vysávača HOBOT LEGEE-7 robotický mop

  • Robotický vysávač Hobot je prispôsobený na tvrdé podlahy, linoleum, drevené podlahy a plávajúce podlahy
  • Typ upratovania: utieranie, mokré čistenie a suché čistenie
  • S prehľadom zvládne aj chlpy domácich miláčikov
  • Ocenia ho alergici
  • Súčasťou je laserová navigácia
  • Disponuje Li-Ion batériou s kapacitou 4500 mAh a napätím 24 V
  • Plné dobitie batérie trvá približne 4 h a je schopný upratovať až 140 min
  • Nádobka na prach má objem 0,5 l
  • Na nutnosť vyprázdniť kôš vás upozorní svetelná signalizácia
  • Má možnosť vysávať iba vybrané miestnosti
  • Ovládanie vysaváča: mobilná aplikácia
  • Bezpečnostné senzory zabránia pádu zo schodov a narážaniu do nábytku
  • Pri nabehnutí na koberec sa zvýši výkon sacieho mechanizmu
  • Kvalitný filtračný systém má k dispozícii high Efficiency filter, mikrofilter, HEPA filter, EPA filter a EPA E10 filter
  • Zabudovaný dvojstupňový čistiaci systém sa automaticky mení podľa spusteného režimu upratovania
  • Poteší vás možnosť regulovať výkon podľa potreby
  • Umožňuje vytvoriť plán upratovania
  • Bude s vami schopný komunikovať v češtine
  • Prejde prahy do výšky 0,4 cm
  • Na zabezpečenie dôkladného upratovania má bočnú kefku s rotačnou funkciou

Venujte sa vlastnej činnosti, zatiaľ čo robotický vysávač Hobot odvedie prácu za vás

Tento multifunkčný robotický vysávač s mopom nielen vysáva, ale aj starostlivo utiera, a vďaka tomu poskytne dokonalú starostlivosť podlahám vo vašej domácnosti a ušetrí vám množstvo času. Špeciálne kefky pri suchom čistení podporujú odstraňovanie nečistôt. Pri mokrom čistení je voda s roztokom nanášaná na podlahu, kde uvoľní nečistoty, a potom ju vysávač odsaje späť do pripravenej nádoby, čím podlahu dôkladne vyčistí. Na čistenie tvrdých a hladkých povrchov, ako sú dlaždice a linoleum, je táto mokrá metóda čistenia ideálna. Utieranie sa vykonáva pomocou mokrých handričiek a čistiacich prípravkov. Je odporúčané najmä pre podlahy, ktoré by mohli byť náchylné na poškodenie pri vystavení vode. Týka sa to najmä drevených podláh.

Robotický vysávač HOBOT LEGEE-7 robotický mop Spodná strana

Príjemné upratovanie je zaručené správne vybaveným vysávačom

Robot vysávač Hobot v sebe kombinuje prvotriedne vyhotovenie s efektívnym odstraňovaním prachu. Je osadený Li-Ion batériou. Umožňuje upratovať nepretržite na jedno nabitie až 140 min. Ak je batéria na pokraji vybitia, robotický vysávač Hobot sa presunie k nabíjacej základni. Vy nemusíte vykonávať žiadnu činnosť, robot vysávač je schopný fungovať bez vášho zásahu. Batéria sa plne nabije za 4 h. Vysávač umožňuje ľahké ovládanie pomocou mobilnej aplikácie, kde si navolíte ako oblasť, tak časový harmonogram upratovania. S cieľom zabezpečiť dokonalé upratovanie je robotický vysávač vybavený bočnou kefkou s rotačným pohybom.

Robotický vysávač Hobot zaujme svojimi funkciami

Robotický vysávač Hobot prináša funkcie, ktoré vám spríjemnia používanie. Funkcia inteligentného mapovania umožní uloženie mapy do pamäte, potom môže používateľ v prípade potreby vykonať upratovanie iba vybraných miestností. Pri nabehnutí na koberec sa automaticky zvýši výkon sacieho mechanizmu. Iste vám bude príjemné, že vysávač robot bude schopný komunikovať s vami v češtine.

Robotický vysávač HOBOT LEGEE-7 robotický mop Lifestyle

Pri používaní automatického vysávača je zaistená bezpečnosť počas upratovania

Automatický vysávač Hobot patrí medzi spoľahlivých pomocníkov, pri práci vás nesklame. Aby bolo upratovanie domácnosti maximálne bezpečné, je vysávač na spodnej strane vybavený bezpečnostnými senzormi, ktoré minimalizujú riziko narážania do nábytku a zároveň zamedzujú pádu zo schodov či iných výškových plôch. Vysávač robot sa postará o to, aby bola práca dokončená. Po nabití batérie sa vracia k nedokončenému upratovaniu a pokračuje. Automatický vysávač obsahuje pokročilú technológiu, ktorá minimalizuje problémy so zamotaním káblov a strapcov z kobercov. Pridanou funkciou je možnosť vytvoriť si vlastný plán upratovania na ľubovoľný deň alebo špecifickú hodinu. Spoľahlivo sa vyhne všetkým prekážkam a vďaka odolným kolieskam ľahko prekoná aj prahy a prechodové lišty až do výšky 0,4 cm.

Získajte výhody z využívania služieb kvalitného robotického vysávača Hobot

Vstavaný dvojstupňový čistiaci systém sa automaticky adaptuje na zvolený režim upratovania. Je možné si prispôsobiť sací výkon tak, aby bol prispôsobený vašim individuálnym potrebám. Svetelný ukazovateľ vás upozorní na naplnený kôš. Prachová nádobka má kapacitu 1 l. Rozmery robotického vysávača Hobot zodpovedajú 9,8 × 34 × 34 cm (v × š × h). Jeho hmotnosť sa rovná 4 kg.

Disponuje kvalitným filtračným systémom

Špičkový filtračný systém má pridaný high Efficiency filter, mikrofilter, HEPA filter, EPA filter a EPA E10 filter. Mikrofilter vo vysávači je zásadný na ochranu motora pred jemnými časticami, ktoré by mohli spôsobiť jeho poškodenie. HEPA filter je ideálny pre alergikov a astmatikov, pretože efektívne odstraňuje alergény, ako sú prachové častice, peľ a roztoče. Prispieva k čistejšiemu vzduchu v domácnosti. EPA filter je určený na účinné zachytenie väčšiny častíc a alergénov v ovzduší.

Nabíjacia výbava:

akumulátor, nabíjací adaptér a nabíjacia stanica

Kefy:

bočná

Ďalšie príslušenstvo:

mopovacia textília, nádobka na vodu, filter a zásobník na nečistoty na vysávanie

Typ motora:

BLDC

Hlučnosť:

63 dB

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Utieranie, Mokré čistenie, Suché čistenie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Laserová
Počet bočných kief 1
Prekonanie prekážky do výšky 0,4 cm
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania, Hovoriaci po česky

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Vlastnosti Dvojstupňový čistiaci systém, Indikátor plného koša, Regulácia výkonu
Typ motora BLDC

Typ povrchu

Typ povrchu Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 4 h
Doba chodu 140 min
Kapacita batérie 4 500 mAh
Napätie batérie 24 V

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Akumulátor, Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica
Kefy Bočná
Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília, Nádobka na vodu, Filter, Zásobník na nečistoty na vysávanie

Filtre

Typ filtra High Efficiency filter, Mikrofilter, HEPA filter, EPA filter, EPA E10 filter

Hlučnosť

Hlučnosť 63 dB

Zberná nádoba

Objem 1 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 34 cm
Výška 9,8 cm
Hĺbka 34 cm
Hmotnosť 4 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  HOBRV181
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LEGEE7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19