Obnoviť stránku

Záhradný altán STANDARD

4,6 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Záhradný altán STANDARD

Či už prší alebo svieti slnko, altánok STANDARD nič neprepustí. 270 cm vysoký, 300 cm široký – svoje kvality určite zúročí!

Každý určite aspoň raz zažil, že mu posedenie na záhrade znepríjemňovalo agresívne slnko alebo dážď. A presne na také chvíle je ideálne zaobstarať si altánok STANDARD.
Má kvalitne vykonanú hliníkovú nehrdzavejúcu konštrukciu, obohatenú o oceľové rúrky v strieške, ktoré sú ošetrené proti hrdzi. Spoločne tvoria stabilnú kostru, ktorá je lemovaná 220 g silným polyesterovým poťahom a odolná voči vplyvom počasia.


PU coating

Ide o polyuretánový povlak nanesený na povrch poťahu pre čo možno najlepšiu ochranu pred mechanickým poškodením, ale tiež pre lepšiu vodoodolnosť a pružnosť.

Altánok disponuje tiež moskytiérou, aby ste si svoje voľné chvíle na záhrade mohli užiť aj po zotmení, bez toho aby sa k vám kradli nevítané komáre. Ak sa rozhodnete pre uzavretie altánku tak, aby do neho nebolo ani vidieť, prísun čerstvého vzduchu zaistí vetrací otvor v streche altánku.


Základné vlastnosti

  • Nepremokavé poťahy odolné vplyvom počasia
  • UV ochrana
  • Kvalitná konštrukcia z hliníka a strešné stĺpiky z ocele
  • Vhodné aj pre 200 cm dlhé stoly pre 8 ľudí
  • Plne bezúdržbové

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ produktu Altán
Tvar Štvorec
Materiál plachty Polyester

Rozmery

Dĺžka 2,95 m
Šírka 2,95 m
Výška 2,61 m

Farba

Farba Čierna, Sivá

Vlastnosti

Tvar Štvorec
Kód:  DESILI020
Produktové číslo:  20140

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04