Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Záhradné ležadlá

Záhradné ležadlá sú perfektným doplnkom, vďaka ktorému si užijete zaslúžený odpočinok a relaxáciu. Pri výbere sa zamerajte predovšetkým na materiál konštrukcie a čalúnenie, dôležitá je tiež polohovateľnosť a celková ergonómia. Čo všetko by ste o týchto parametroch mali vedieť, než si lehátko zaobstaráte?

Pokračovať
Spresniť parametre
222 položiek

Záhradné ležadlá

Záhradný nábytok vám vytvorí pohodlné záhradné posedenie nielen v letnom období. Vonkajší nábytok využijete pri oslavách či každodennom posedení na záhrade. Okrem súprav záhradného nábytku, záhradnej lavice alebo napríklad záhradnej hojdačky si môžete kúpiť aj záhradné ležadlo, ktoré vám na záhrade vytvorí dokonalú relaxáciu! Záhradné ležadlá sú vhodné aj ako balkónový nábytok, v tomto prípade si pred kúpou overte presné rozmery balkóna aj samotného ležadla. Stavte na kvalitu a kúpte si záhradné ležadlá Happy Green, FIELDMANN alebo V-GARDEN.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17