Obnoviť stránku

Záhradná súprava FAMILY BASIC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Záhradná súprava FAMILY BASIC

Ideálna voľba pre záhradné sedenie pre celú rodinu!

Ak hľadáte praktickú záhradnú zostavu a máte radi moderný vzhľad, potom je pre Vás FAMILY STANDARD ideálnou voľbou! Vďaka svojim širokým rozmerom je vhodná pre teplé večery na záhrade s priateľmi, leňošenie v dvoch, ale aj pre chvíľky samoty.

Iste oceníte vysokú opierku chrbta a vysoký stôl, vďaka ktorému môže celá rodina aj pohodlne stolovať. Uvítate aj mäkkosť kvalitného polstrovanie, ktoré Vám zabezpečí skvelý komfort. Konštrukcia je z pevnej ocele ošetrená proti hrdzi a ručne prepletený umelý ratan je odolný voči vode aj snehu a navyše je opatrený UV filtrom, vďaka ktorému farba nestráca na kvalite ani na priamom slnku.

Celá zostava je bezúdržbová a poťahy sú navyše prateľné, čo ocenia praktici a rodinné typy. Doprajte si aj Vy jednu z najobľúbenejších záhradných zostáv!

Zostavu môžete vďaka rovnakému dizajnu kombinovať s našimi záhradnými stoličkami PARIS, PARI XXL, BALI alebo PRESIDENT LIMITED, keďže sú vyrobené z rovnakého ratanu. Vďaka tomu získate ďalšie pohodlné miesta k stolu a môže Vás byť pohromade ešte viac.

Základné vlastnosti

  • Vysoký komfort sedenia
  • Oceľová konštrukcia ošetrená proti hrdzi
  • Plne bezúdržbové materiály
  • Skvelý pomer cena * výkon
  • Prateľné poťahy
  • Pohodlné sedenie až pre 5 ľudí.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Antracitová
Materiál Textil, Umelý ratan
Počet stoličiek 0
Počet lavíc 1
Typ Rohové

Stôl

Tvar Obdĺžnik
Otvor na slnečník Nie
Dĺžka 144 cm
Šírka 74 cm
Výška 74 cm

Lavica

Dĺžka 179 cm
Šírka 235 cm
Výška 73 cm
Kód:  DESILI010bu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11