Obnoviť stránku

YATO závitníky a čeľuste 32 ks

99,59 €

YATO závitníky a čeľuste 32 ks

Šikovné ruky sa nezaobídu bez kvalitného náradia.Našťastie máme riešenie!Firma YATO je známa tým, že jej záleží nie len na výbere kvalitného materiálu pre svoje výrobky, ale aj na bezchybnom spracovaní.Preto sa tento distribútor obrátil na firmu Bučovice tools, ktorá to jednoducho vie a výrobu náradia má v malíčku.

Súprava závitníkov a závitových čeľustí (očiek) na ručné rezanie závitov je vyrobená z prvotriednej rýchloreznej ocele, čo ju predurčuje na použitie v náročných podmienkach.Nestratí sa však ani v dielni domáceho majstra.Praktický box obsahuje trojčlenné rady závitníkov a závitové očká s rozmerom M3,M4,M5,M6,M8,M10 a M12.


Kód:  AUPR1200
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  YT-2975
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02