Obnoviť stránku

YATO Sekerka 800 g s násadou z orechového dreva

Garancia najlepšej ceny
12,90 €

YATO Sekerka 800 g s násadou z orechového dreva

Chcete nástroj na efektívnu prácu s drevom? Táto štiepacia sekera YATO hravo rozsekne väčšie kláty aj kusy dreva. Je navrhnutá tak, aby minimalizovala zaťaženie chrbta a rúk aj počas dlhodobého používania. Sekera na drevo vďaka svojej celkovej dĺžke 38 cm sa hodí pre nadštandardné rozmery polien. Optimálnu konštrukciu podčiarkuje aj hmotnosť 800 g, ktorá doslova pomáha k nabratiu toho správneho švihu aj na surové a tvrdé drevo. So sekerou YATO sa vám bude pracovať jedna radosť.

Sekera  YATO Sekerka 800 g s násadou z orechového dreva ...

Hlavné vlastnosti sekery YATO Sekerka 800 g s násadou z orechového dreva

  • YATO sekera je multifunkčným nástrojom so širokým využitím
  • Táto štiepacia sekera s istotou zvládne spracovať väčšie kláty a kusy dreva
  • Jej celková dĺžka dosahuje 38 cm
  • Má hmotnosť 800 g
  • Sekera YATO bola vyrobená z uhlíkovej ocele
  • Porisko je zhotovené z dreva

Vďaka kvalitnej čepeli dokážete zvládnuť aj náročné spracovanie dreva

Pre dokonalý výsledok je nevyhnutné mať kvalitné ostrie. Sekera YATO bola vyrobená z prvotriednej uhlíkovej ocele. Uhlíková oceľ je obľúbená vďaka svojim skvelým rezným vlastnostiam, jednoduchej spracovateľnosti a ľahkému brúseniu. Hlavným benefitom je, že tento typ ocele môže byť kovaný s rôznymi vlastnosťami, čím je dosiahnutá maximálna pevnosť a odolnosť ostria, zatiaľ čo zvyšok čepele si zachováva pružnosť. Ostrie je spracované do špeciálneho tvaru, čím je zaistená jeho dlhšia životnosť bez poškodenia. Iste oceníte, ako bezproblémovo môžete sekeru vytiahnuť z kláta.

Skvele padne do ruky

Sekera YATO vám bude dlhodobým pomocníkom. Porisko bolo zhotovené z dreva, čo prispieva k jeho pevnosti a odolnosti. Drevená násada v zime nechladí a v spotených rukách sa nešmýka.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Štiepacia

Dĺžka

Celková dĺžka 38 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 800 g

Vlastnosti

Materiál poriska Drevo
Materiál hlavy Uhlíková oceľ
Kód:  CMP2946
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5906083980022

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19