Obnoviť stránku

YATO Viacúčelové 200 mm

4,6 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

YATO Viacúčelové 200 mm

Kvalitné viacúčelové dielenské nožnice YATO YT-1976 s dĺžkou 200 mm sú určené pre prácu s mnohými materiálmi. Čeľuste nožníc sú vyrobené z tvrdenej antikorovej ocele 50-54 HRC. Nožnice majú ergonomické rukoväte z mäkčenej TPR gumy. Pre väčšiu bezpečnosť sú vybavené zámkom pre lepšie skladovanie a manipuláciu.
Nožnice YATO YT-1976 využijete tam, kde potrebujete ručne strihať väčšie množstvo plechov, papiera, textilu, kože, gumy či drôtov. Vďaka kvalitnému spracovaniu sa s nimi dobre pracuje. Pero pre samovoľné roztváranie vám šetrí energiu pri strihaní.

Hlavné výhody

  • Kvalitné spracovanie
  • Použite pre viac materiálov
  • Vyrobené z tvrdej nehrdzavejúcej ocele
  • Materiál sa vám nebude šmýkať

 Čeľuste nožníc

Asi každý zažil, keď chcel strihať plech alebo iný materiál, že sa mu plech pri stlačení zviezol. Následkom je potom krivý rez, čo sa nikomu nepáči. U viacúčelových nožníc YATO YT-1976 sa vám to stať nemôže. Čeľuste nožníc z tvrdenej antikorovej ocele majú vrúbkované ostrie, ktoré zabraňuje zošmyknutiu plechu mimo os strihu.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Nožnice
Dĺžka čepele 75 mm
Vlastnosti Pogumovaná rukoväť
Kód:  AUPR1228
Produktové číslo:  YT-1976
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04