Obnoviť stránku

YATO YT-1910

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
26,05 €

YATO YT-1910

Profesionálne vystrihovacie nožnice YATO YT-1910 majú brity pre ľavé oblúky a priamy strih. Čeľuste nožníc sú vyrobené z vysokopevnostnej chróm–molybdénovej zliatiny ocele. Výhodou prevodového mechanizmu a ergonomickej rukoväte je, že sa zníži potrebná sila pri stlačení.

Nožnice YATO YT-1910 využijete tam, kde potrebujete ručne strihať väčšie množstvo plechov. Vďaka kvalitnému spracovaniu sa s nimi dobre pracuje. Bez problémov môžete rovno či do ľavého oblúka strihať meď a mäkké kovy, valcovanú oceľ či nehrdzavejúcu oceľ do určitej šírky.

Hlavné prednosti

  • Profesionálne spracovanie
  • Nepotrebujete tak veľkú silu stlačenia
  • Vyrobené z vysokopevnostného materiálu
  • Plech sa Vám nebude šmýkať
  • Presné ľavé oblúky a priamy strih

Čeľuste nožníc

Asi každý zažil, keď chcel strihať plech, že sa mu plech pri stlačení zviezol. Následkom je potom krivý rez, čo sa nikomu nepáči. U nožníc YATO YT-1910 sa vám to stať nemôže. Čeľuste nožníc majú tzv. mikro ozubenie, ktoré zabraňuje zošmyknutiu plechu mimo os strihu.

 
 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Ručné
Určené na Plech, Oceľ, Nehrdzavejúca oceľ, Meď
Maximálny priemer strihaného materiálu 1,8 mm
Dĺžka strihu 35 mm
Vlastnosti Ergonomická rukoväť

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka 260 mm
Hmotnosť 0,6 kg
Kód:  AUPR1222
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  YT-1910
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13