Obnoviť stránku

YATO Multimeter digitálny 5 v 1

Garancia najlepšej ceny
103,90 €

YATO Multimeter digitálny 5 v 1

Posuňte s týmto multimetrom možnosti merania hodnôt na úplne inú úroveň. Zmeriate takmer aj nemožné. Tento prístroj v sebe kombinuje hneď päť meracích zariadení. Jeho kompaktné rozmery vám umožnia mať ho stále pri sebe, a tým pádom stále po ruke.

Kľúčové vlastnosti

  • Malé rozmery
  • Materiál plast
  • Využitie pri meraní elektrických hodnôt, teploty, intenzity zvuku, intenzity svetla a vlhkosti
  • Prehľadný displej
  • Efektnejšie meranie na elektrickom zariadení ako s tradičným meradlom
  • Funkcia automatického vypnutia

Pre profíkov

Tento univerzálny digitálny Multimeter YATO patrí medzi profesionálne meracie prístroje. Určený je na meranie elektrických hodnôt, ako je jednosmerné alebo striedavé napätie, odpor a jednosmerný alebo striedavý prúd. Aby toho nebolo málo, máte tiež možnosť merať teplotu, intenzitu zvuku, intenzitu svetla a vlhkosti. Funkcia merania teploty sa hodí napríklad na detekciu chybnej elektrickej súčiastky. Všetky namerané údaje sú ľahko čitateľné na veľkom a hlavne prehľadnom displeji. LCD displej vám tak umožní prácu aj pri horšej viditeľnosti. Určite oceníte aj zvukovú signalizáciu pri teste priechodnosti.

Certifikácia je samozrejmosťou

Multimeter YATO YT-73087 má európsku certifikáciu CE. Ochranu prístroja zabezpečuje odnímateľný gumový kryt s podperou. O úsporu batérie sa stará funkcia automatického vypnutia prístroja v prípade nečinnosti.

Kód:  AUPR1429
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  YT-73087

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13