Obnoviť stránku

YATO Elektrocentrála - benzínový generátor, 5,5 kW tri fázy

YATO Elektrocentrála - benzínový generátor, 5,5 kW tri fázy

Mobilný zdroj elektrickej energie je úplnou nevyhnutnosťou pre každého, kto často pracuje alebo prebýva na miestach bez prípojky na elektrickú sieť. Táto trojfázová benzínová elektrocentrála YATO nájde uplatnenie v dielňach, na chalupách, pri rôznych vonkajších akciách a samozrejme tiež ako záložný zdroj pre prípad výpadku elektrického prúdu. Tento typ centrály navyše umožňuje napájanie stavebných prístrojov 3-fázovým prúdom s napätím 400 V. Centrála je vybavená nádržou na bezolovnatý benzín s objemom 25 litrov a jej spotreba je 4,27 l/hod pri 75 % záťaži. Generátor poháňa vzduchom chladený 4-taktný motor s vysokým výkonom 5,5 kW, ktorý produkuje výstupné napätie 12/230/400 V pre štyri zásuvky. Na doplňovanie oleja slúži olejová nádržka s kapacitou 1,1 litra. Pred prvým použitím centrály treba stav oleja skontrolovať a prípadne ho doplniť! 

Kľúčové vlastnosti elektrocentrály YATO 5 500 W

  • Trojfázová elektrocentrála YATO je vhodná aj pre náročné prístroje
  • Spoľahlivý 4-taktný motor s výkonom 5,5 kW
  • Výstupné napätie centrály je 12/230/400 V
  • Benzínová nádrž na 25 l a spotreba cca 4,27 l/hod
  • Bezpečnostný senzor hladiny oleja
  • Olejová nádrž s kapacitou 1,1 litra 
  • Robustný oceľový rám 
  • Centrála má pojazdné kolieska a rukoväti

Elektrocentrála na všestranné použitie

Centrála YATO má úctyhodný výkon 5,5 kW a okrem troch klasických 230 V zásuviek na bežné elektrospotrebiče je vybavená tiež jednou 400 V zásuvkou na väčšie stroje a prístroje, ktoré sú poháňané trojfázovým elektromotorom. Využiť ju teda môžete, napríklad pre miešačky, zváracie agregáty, cirkuláre, wapky, stolové a blokové píly a pod. Trojfázová elektrocentrála dokáže poháňať jednofázové aj trojfázové spotrebiče, takže má širšie uplatnenie.

Robustný oceľový rám

Centrála YATO je uložená v odolnom oceľovom ráme, ktorý jej poskytuje potrebnú stabilitu a tiež ochranu pred poškodením. Vďaka spôsobu ukotvenia centrály k spodnej časti rámu dochádza k čiastočnému tlmeniu vibrácií pri činnosti, a tým aj zníženiu hlučnosti. Pre jednoduché premiestňovanie elektrocentrály slúžia pojazdné kolieska a dve rukoväti, ktoré sú pripevnené priamo k rámu.

Rozmery:
68 × 51 × 54 cm

Výstupný prúd:
5,2 A

Počet zásuviek:
4

Objem palivovej nádrže:
25 l

Objem olejovej nádrže:
1,1 l

Typ oleja:
SAE 10W-40


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Maximálny výkon 5 500 W
Hladina hluku 95 dB
Obsah motora 389 cm3
Napätie 230/400 V
Hmotnosť 85 kg
Štartovanie Akumulátor
Kód:  CMP504
Produktové číslo:  5906083040498

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07