Obnoviť stránku

Yato kotúčová píla 2000 W, 235 mm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Yato kotúčová píla 2000 W, 235 mm

Profesionálna kotúčová píla YATO-82153, takzvaný maflík, je určená hlavne pre tesárov a pokrývačov. Píla s výkonom 2000 W je dobre vyvážená a umožňuje efektívne a pohodlné rezanie veľkých dielov, ako sú krokvy, drevotrieskové dosky alebo hranoly. Ergonomické držadlo s pomocnou rukoväťou umožňuje použitie pre pravákov aj ľavákov.

Sedlo ložiska aj celková základňa sú vyrobené z pevnej hliníkovej zliatiny, ktorá tlmí vibrácie a umožňuje rýchlejší odvod tepla. Zároveň umožňuje kvalitné pripevnenie uhlového meradla a celého unášača. Uhlová mierka zaistí vynikajúcu presnosť rezu. Pri nastavení uhla na 90° je jeho hĺbka 83 mm, pri nakláňaní postupne klesá a pri uhle 45° je hĺbka rezu 62 mm.

Pílový kotúč s priemerom 235 mm sa ukrýva medzi dvoma kovovými štítmi, ktorých konštrukcia zaisťuje presné nasadenie píly na začiatku rezu. Jeho výmena je jednoduchá aj napriek tomu, že je z dôvodu bezpečnosti zaistený poistkou. Celá píla je tiež istená hlavným vypínačom proti nechcenému spusteniu. Pretože sa používa v náročných prevádzkových podmienkach, je aj jej spínač prachotesný, a teda spoľahlivý. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Výkon 2 000 W
Priemer kotúča 235 mm
Hmotnosť 7,9 kg
Kód:  CMP010a
Produktové číslo:  YT-82153

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17