Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WEIKI Probiotiká weiki na izbové rastliny (250 litrov zálievky)

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WEIKI Probiotiká weiki na izbové rastliny (250 litrov zálievky)

Probiotiká WEIKI sú stvorené priamo na mieru izbovým kvetinám a rastlinám. Vďaka priateľským baktériám, ktoré sa v hnojive ukrývajú, sa kvety lepšie zmieria s obmedzeným priestorom. Ku kvetom sa pri použití probiotík dostane z pôdy maximum živín, budú tak viac rásť aj kvitnúť. Stačí aplikovať hnojivo raz za 10 dní a prvých výsledkov sa dočkáte už za 5 týždňov. Probiotiká dodajú kvetinám a rastlinám zdravie, silu i vitalitu.

Kľúčové vlastnosti probiotík pre izbové rastliny WEIKI (250 litrov zálievky)

  • Probiotiká WEIKI sú určené pre izbové kvety a rastliny
  • Udržujú rovnováhu medzi dobrými a zlými mikroorganizmami
  • Zlepšujú priedušnosť, štruktúru aj kvalitu pôdy
  • Povzbudzujú rastliny k rastu
  • Izbové rastliny sa lepšie zmieria s obmedzeným priestorom
  • Probiotiká WEIKI zvyšujú množstvo listov aj kvetov
  • Obsahujú zmes niekoľkých kmeňov priateľských baktérií
  • WEIKI sú čisto prírodné a bez GMO
  • Schválené na ekologické pestovanie
  • Balenie vystačí na prípravu 250 litrov zálievky
  • Veľmi jednoduché použitie

Probiotiká WEIKI zvýrazňujú vôňu kvetov

Probiotiká WEIKI sú kultúry mikroskopických organizmov, ktoré udržujú rovnováhu medzi dobrými a zlými mikroorganizmami v rastlinách aj v pôde. Zlepšujú tak priedušnosť, štruktúru aj kvalitu pôdy, pomáhajú pôde viazať vodu i živiny, povzbudzujú rastliny k rastu, vďaka čomu sú vitálnejšie. WEIKI tiež napomáhajú rastlinám vzdorovať proti škodcom, mrazu i suchu, podporujú zdravie a imunitu rastlín a súčasne znižujú šírenie plesní a patogénov. Probiotiká zvyšujú množstvo listov aj kvetov a zvýrazňujú ich vôňu. Sú pritom čisto prírodné, bez GMO a schválené aj na ekologické pestovanie.

WEIKI obsahujú zmes priateľských baktérií

Súčasťou probiotík je zmes niekoľkých kmeňov priateľských baktérií. Medzi nimi nechýba Lactobacillus casei posilňujúca imunitu a zvyšujúca odolnosť rastlín proti infekciám a baktériám, aj Lactobacillus rhamnosus, ktorá rastliny učí vyrovnávať sa s rozmarmi počasia. Lactobacillus paracasei zvyšuje odolnosť rastlín, zatiaľ čo Lactobacillus plantarum účinne likviduje patogénne baktérie. Lactobacillus hilgardii sa stará o čistenie a podporuje látkovú výmenu, Lactobacillus parabuchneri znižuje teplotu pôdy a Enterococcus durans zase vytvára užitočnú mikroflóru v pôde. Vďaka probiotikám WEIKI budú vaše kvety krásne, zdravé a ich kvety úžasne voňavé.

Použitie:
Fľaštičku vyberte z tuby a dobre pretrepte. Odporúčané dávkovanie je jedno viečko na 7 litrov vody. Zálievku následne aplikujte približne raz za 10 dní.

Balenie vystačí na prípravu:
250 l zálievky


Parametre a špecifikácia

Zloženie

Zloženie viaczložkové, organické

Určenie

Určenie Balkónové kvety

Vlastnosti

Aplikácia Zálievkou
Objem 0,25 l
Vlastnosti Tekuté
Kód:  WEIKI005
Produktové číslo:  0005

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18