Obnoviť stránku

WEIKI Mikroorganizmy weiki pre zdravý kompost (na 1 m3 kompostu)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WEIKI Mikroorganizmy weiki pre zdravý kompost (na 1 m3 kompostu)

Probiotiká WEIKI sú stvorené pre zdravý kompost. Priateľské baktérie, ktoré sa v probiotikách ukrývajú, pomôžu rozložiť organickú hmotu a premeniť ju na zdravý a kvalitný kompost, a to doma, na záhrade i v kompostéri. Vďaka tomu tak veľmi ľahko získate prírodné hnojivo, ktoré môžete použiť na výživu vašich rastlín. Vypestované rastliny, kvety aj zelenina budú navyše úplne bez chémie, kvalitné a zdravé. Probiotiká pre zdravý kompost je ideálne použiť v kombinácii s urýchľovačom kompostu.

Klíčové vlastnosti mikroorganizmov pre zdravý kompost WEIKI (na 1 m3 kompostu)

  • Probiotiká WEIKI sú určené pre zdravý kompost
  • Pomôžu rozložiť organickú hmotu a premenia ju na zdravý a kvalitný kompost
  • Znižujú prípadný zápach kompostu
  • Potláčajú vznik patogénnych organizmov aj plesní
  • Urýchľujú zrenie kompostu
  • Probiotiká WEIKI je ideálne použiť v kombinácii s urýchľovačom kompostu
  • Veľmi jednoduché použitie

Probiotiká WEIKI urýchľujú zrenie kompostu

Probiotiká WEIKI sú kultúry mikroskopických organizmov, ktoré prispievajú k rýchlejšiemu a zdravšiemu rozkladu organickej hmoty. Výrazne tiež znižujú prípadný zápach kompostu, potláčajú vznik patogénnych organizmov aj plesní v komposte. V neposlednom rade urýchľujú zrenie kompostu a poradia si tiež s kompletným rastlinným i domácim bioodpadom. Zdravý kompost by ste pritom mali udržovať vlhký a v ideálnom prípade ho 2-krát mesačne prevzdušniť. V prípade, že do kompostu pridávate konáriky, tuhé stonky rastlín či väčšie kusy kuchynského odpadu, nastrihajte ho alebo nakrájajte na menšie kusy.

WEIKI obsahujú zmes priateľských baktérií

Súčasťou probiotík je zmes niekoľkých kmeňov priateľských baktérií. Medzi nimi nechýba Lactobacillus casei chrániaca kompost proti plesniam, chorobám i patogénnym baktériám, aj Lactobacillus rhamnosus, ktorá kompost učí vyrovnávať sa s rozmarmi počasia. Lactobacillus paracasei zvyšuje odolnosť kompostu, zatiaľ čo Lactobacillus plantarum účinne likviduje patogénne baktérie. Lactobacillus hilgardii sa stará o čistenie a podporuje látkovú výmenu, Lactobacillus parabuchneri znižuje teplotu kompostu a Enterococcus durans zase vytvára užitočnú mikroflóru. Vďaka probiotikám WEIKI bude váš kompost zdravý a kvalitný.

Použitie:
Fľaštičku vyberte z tuby a dobre pretrepte. Doporučené dávkování je 7 víček na 5 litrů vody, což postačí na 1 m2 kompostu.


Parametre a špecifikácia

Zloženie

Zloženie viaczložkové, organické

Určenie

Určenie urýchľovač kompostov

Vlastnosti

Aplikácia Počas vegetácie
Objem 0,25 l
Vlastnosti Tekuté
Kód:  WEIKI008
Produktové číslo:  0050

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03