Obnoviť stránku

WEIBANG 506 SCV 6in1

3,2 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
528,90 €

WEIBANG 506 SCV 6in1

Špičkovo vybavenú benzínovú rotačnú kosačku vyššej triedy Weibang 506 SCV 6in1 využijete najlepšie na stredne veľkých aj väčších trávnikoch. Vďaka integrovanému systému pojazdu s variátorovou prevodovkou je vhodná aj na svahovité terény. Ponúka štvortaktný motor s výkonom, ktorý si poradí aj s vyššou trávou v hustejších trsoch. Výšku kosenia nastavíte ľahko, jedinou centrálnou pákou, a to hneď 5 možnými výškami od 20 do 70 mm. Je vyrobená z robustných oceľových komponentov. Určite oceníte jej schopnosti, medzi ktoré popri kosení patrí tiež mulčovanie, zber do koša, odhadzovanie trávy zadným deflektorom, bočné odhadzovanie a spomínaný pojazd.

Prednosti motorovej kosačky Weibang 506 SCV 6in1

  • Štvortaktný benzínový motor Weibang 6 HP
  • Vlastný pojazdný mechanizmus
  • Variátorová prevodovka
  • Nastavenie výšky kosenia 5 pozíciami centrálnou pákou
  • Objemný zberný kôš s indikáciou plnosti
  • Ideálna na stredne veľké aj väčšie trávniky
  • Trecia spojka na noži
  • Robustné oceľové komponenty

Kvalitné oceľové vyhotovenie

Prednosťou rotačnej kosačky Weibang 506 SCV 6in1 sú bezpochyby kvalitné oceľové komponenty, ktoré jej dodávajú spoľahlivosť a dlhú životnosť. Silné oceľové šasi chráni rotor motora, ktorý je vybavený masívnym nožom BigBlade so širokými lopatkami na perfektné odhadzovanie. Nôž je navyše vybavený spojkou pod unášačom. Tá mu umožňuje prekĺznuť pri zachytení o pevnú prekážku a tým pomôže predísť poškodeniu noža aj rotora. Kosačka vyniká kvalitnou variátorovou prevodovkou, vďaka ktorej môžete nastaviť rýchlosť pohybu na 3 až 4,5 km/h. Pogumované sendvičové kolesá sú uložené v obojstranných guľôčkových ložiskách.

Ako sa Weibang 506 SC 6in1 ovláda?

Kosačka sa ovláda veľmi jednoducho. Výšku kosenia nastavíte jedinou centrálnou pákou a na svah vám pomôže pojazd ovládaný ergonomickým držadlom. Vďaka automatickému sýtiču nahodíte motor rýchlo bez toho, aby ste museli na kosačke čokoľvek nastavovať. Po kosení môžete pomocou rýchlodoťahovacích skrutiek sklopiť riadidlá, čo ušetrí veľa miesta v garáži či prístrešku na záhradné náradie. Na údržbu spodnej časti motora a noža alebo aj čistenie je kosačka vybavená zadnými pätkami, o ktoré sa dá oprieť a vy sa tak veľmi ľahko dostanete k podvozku.

Parametre a špecifikácia

Motor

Typ motora Štvortaktný
Objem motora 166 cm3

Typ kosačky

Typ kosačky Rotačná

Vlastnosti

Hmotnosť 44 kg
Záber 492 mm
Počet nožov 1
Plocha trávnika 1 800 m2
Objem koša 70 l
Materiál koša Textil
Materiál šasi Kov
Minimálna výška kosenia 20 mm
Maximálna výška kosenia 70 mm

Pojazd

Pojazd S pojazdom

Elektrický štartér

Elektrický štartér Bez štartéra

Výbava

Výbava S mulčovaním, S centrálnym nastavením výšky kosenia, S bočným vyhadzovaním, S variabilnou rýchlosťou pojazdu, S guľôčkovými ložiskami, S antivibračnými riadidlami

Pohon

Pohon Benzínový
Kód:  VGA504b6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  01WB506SCV
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07