Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WEBER Údiace lupienky Hickory

4,9 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,80 €

WEBER Údiace lupienky Hickory

Často grilujete a snažíte sa svoje recepty čo najviac vyšperkovať, vyladiť, skrátka posunúť na ďalšiu úroveň? WEBER lupienky na údenie z dreva Hickory (biely orech) vám ukážu úplne nový rozmer grilovania. Doúdia vaše pokrmy a dodajú im bohato korenenú arómu, ktorá si bude rozumieť napríklad s hovädzím mäsom. Lupienky na údenie môžete použiť vo všetkých typoch grilov, či už v kotlových, alebo plynových. Vyrobené sú zo 100 % prírodného dreva.

Hlavné prednosti lupienkov na údenie WEBER – Hickory

  • Doúdenie a dodanie skvelej arómy pokrmom pri grilovaní
  • Bohatá korenistá chuť
  • Vhodné pri grilovaní hydiny, bravčového, hovädzieho, jahňacieho aj diviny
  • Lupienky na údenie WEBER sú vhodné do všetkých typov grilov
  • Vyrobené zo 100 % prírodného dreva
  • Balenie váži 0,7 kg
Kód:  GRMA032
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  17624
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17