Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Weber stojan na rebrá

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
23,90 €

Weber stojan na rebrá

Ak ste milovníkmi grilovaných rebierok, potom by vo vašej výbave na grilovanie nemal chýbať stojan WEBER. Stojan na rebrá je vhodný na grily na drevené uhlie vo veľkosti 47 cm. Uložíte do neho aj niekoľko kusov rebier, čím zväčšíte priestor na grilovacom rošte a ugrilujete naraz viac kúskov. Vďaka jeho pevnej konštrukcii unesie totiž až päť rebierok alebo veľkých kusov mäsa. Je vhodný na použitie s grilmi Weber serie Q 2000 a vyšších verzií. Praktický pomocník na grilovanie je vyrobený z antikora. Jeho čistenie je veľmi jednoduché, navyše je možné ho pohodlne umývať v umývačke riadu. Pomocou stojana WEBER ugrilujete naraz viac vždy dokonale prepečených rebierok.

Kľúčové vlastnosti stojana na rebrá WEBER

  • Praktický stojan na grilovanie rebierok
  • Unesie až päť rebierok a väčšie kusy mäsa
  • Zväčší priestor na grilovacom rošte
  • Vhodný na použitie s grilmi Weber série Q 2000 a vyšších verzií, pre grily na drevené uhlie vo veľkosti 47 cm
  • Stojan WEBER možno pohodlne umývať v umývačke riadu
  • Vyrobené z antikora

Rozmery balenia:
33,2 × 21 × 9,3 cm

Kód:  WBR179
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  6605
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12