Obnoviť stránku

Weber Spirit SPX-335

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 382,90 €

Weber Spirit SPX-335

Leto a grilovanie sú nerozlučne spojené, a tak by vám v domácnosti nemal chýbať spoľahlivý pomocník pre túto aktivitu. Tým pravým by mohol byť kvalitný gril Weber. Funguje na plyn a je kompatibilný s plynovou bombou vo veľkosti 5 aj 10 kg. Disponuje 5 horáky, ktorých celkový výkon je 9,38 kW. Na dokonalú úpravu jedál je vybavený antikorovým roštom. Na výrobu samotného grilu poslúžil kvalitný hliníkový materiál. Gril Weber pripraví pokrmy podľa vašich preferencií a vaše grilovanie bude o to viac zábavné.

Gril Weber Spirit SPX-335 Screen
Gril Weber Spirit SPX-335 Bočný pohľad

Hlavné vlastnosti grilu Weber Spirit SPX-335

  • Plynový gril Weber garantuje dokonale prepečené pokrmy
  • Disponuje 5 horáky
  • Celkový výkon grilu zodpovedá 9,38 kW
  • Ideálny na grilovanie na záhrade
  • Na výrobu grilovacej plochy bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne nehrdzavejúca oceľ
  • Na výrobu samotného grilu slúži hliníkový materiál
  • K výbave grilu Weber sa zaraďuje bočný horák, odkvapkávacia nádoba, odkladacia plocha, kolieska, pokrievka, regulácia teploty, teplomer, úložný priestor a vyberateľný rošt

Prepracovaný do najmenších detailov

Weber gril s pevnou a stabilnou stavbou ihneď upúta vašu pozornosť. Jeho kvalitná konštrukcia z neho robí gril na vonkajšie využitie na záhrade. Umožní vám mať ďalšiu kuchyňu pod holým nebom a naplno prejaviť svoje kulinárske umenie.

Grilované pokrmy sú ideálnou voľbou bez ohľadu na počasie

Gril Weber disponuje systémom regulácie teploty, ktorý zaistí stále rovnaké a presné tepelné výsledky. Neoddeliteľnou časťou grilu je odkvapkávacia nádoba, ktorá uľahčuje odvádzanie tukov a štiav z pokrmov pohodlným a čistým spôsobom. Jednou z hlavných výhod je vyberateľný rošt, ktorý sa ľahko dáva dole a v prípade potreby opláchne vodou. Vybavenie obsahuje aj poklop, ktorý urýchľuje prípravu pokrmov. Teplomer, ktorý je súčasťou grilu, vám presne ukáže teplotu, a tak bude vaše jedlo vždy dokonale prepečené. Na grile nájdete aj odkladaciu plochu, tým je zaistený dostatok miesta pre všetky potrebné suroviny. Gril disponuje pevnými kolieskami, ktoré uľahčujú jeho manipuláciu. Užitočný je praktický priestor na ukladanie, kde je dostatok miesta na uloženie všetkého grilovacieho náčinia. Gril ďalej obsahuje aj bočný horák, takže si ľahko pri grilovaní pripravíte obľúbené prílohy a omáčky.

Rozmery grilu:

115 × 132 × 61 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

43 kg

Rozmery grilovacej plochy:

60 × 44 cm (š × h)

Grilovacia plocha:

2745 cm²

Parametre a špecifikácia

Typ grilu

Spôsob ohrevu Na plyn
Typ grilu Záhradný

Materiál

Materiál plochy na grilovanie Nehrdzavejúca oceľ
Materiál grilu Hliníkový

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie 2 745 cm2
Šírka plochy na grilovanie 60 cm
Hĺbka plochy na grilovanie 44 cm

Rozmery grilu

Výška grilu 115 cm
Šírka grilu 132 cm
Hĺbka grilu 61 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 43 kg

Výbava

Výbava Bočný horák, Odkvapkávacia nádoba, Odkladacia plocha, Kolieska, Pokrievka, Regulácia teploty, Teplomer, Úložný priestor, Vyberateľný rošt

Vlastnosti

Výkon grilu 9,38 kW
Počet horákov 5
Veľkosť plynovej bomby 5 kg, 10 kg
Kód:  WBRGR063
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  46803747
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02