Obnoviť stránku

Weber Spirit EPX-335

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 283,90 €

Weber Spirit EPX-335

Pre mnohých je leto jednoznačne spojené s grilovaním, a preto by v žiadnej domácnosti nemal chýbať kvalitný pomocník na túto aktivitu. Tým pravým by pre vás mohol byť kvalitný gril Weber. Funguje na plyn a je vyrobený pre plynové bomby vo veľkosti 5 aj 10 kg. Vyznačuje sa 5 horáky, ktorých celkový výkon dosahuje 9,38 kW. Na tepelnú úpravu jedál je vybavený liatinovým roštom. Na výrobu samotného grilu slúži hliníkový materiál. Gril Weber dokonale pripraví vaše obľúbené pokrmy a grilovanie sa stane ešte zábavnejšou aktivitou, ako ste predpokladali.

Gril Weber Spirit EPX-335 Screen
Gril Weber Spirit EPX-335 Bočný pohľad

Kľúčové vlastnosti grilu Weber Spirit EPX-335

  • Plynový gril Weber umožní prípravu lahodných pokrmov
  • K dispozícii budete mať 5 horáky
  • Gril má celkový výkon 9,38 kW
  • S ohľadom na jeho výborné vyhotovenie je perfektný na grilovanie vonku na záhrade
  • Na výrobu grilovacej plochy poslúžil kvalitný materiál, konkrétne liatina
  • Na výrobu samotného grilu slúži hliníkový materiál
  • K výbave grilu Weber patrí bočný horák, odkvapkávacia nádoba, odkladacia plocha, kolieska, pokrievka, regulácia teploty, teplomer, úložný priestor a vyberateľný rošt

Starostlivo vyladený do najmenšieho detailu

Weber gril si vás na prvý pohľad získa pevným a robustným vyhotovením. Kvalitná konštrukcia mu umožňuje slúžiť vonku na záhrade. Vaša záhrada sa premení na ďalšiu kuchyňu a vy môžete ukázať svoje kulinárske zručnosti na čerstvom vzduchu.

Grilovanie si užívajte celý rok bez ohľadu na sezónu

Gril Weber disponuje systémom regulácie teploty, ktorý vám umožní presne nastaviť požadovaný tepelný režim. K nevyhnutným súčastiam grilu patrí aj odkvapkávacia miska, ktorá uľahčuje odvádzanie tukov a štiav z pokrmov. Veľkou prednosťou je vyberateľný rošt, ktorý ľahko vyberiete a umyjete pod tečúcou vodou. Medzi vybavením je aj poklop, ktorý uľahčuje a zrýchľuje prípravu pokrmov. Pridaný teplomer vám poskytne presné hodnoty o teplote, vďaka tomu bude vaše jedlo vždy dokonale upečené. Vybavenie obsahuje aj odkladaciu plochu, a tak budete mať dostatočný priestor na uloženie potrebných surovín. Na jednoduchú manipuláciu s grilom slúžia odolné kolieska. Oceníte prítomnosť praktického úložného priestoru, kde si môžete uschovať všetko potrebné náčinie na grilovanie. Okrem toho gril obsahuje bočný horák, čo vám uľahčí prípravu obľúbených príloh a omáčok pri grilovaní.

Rozmery grilu:

115 × 132 × 61 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

43 kg

Rozmery grilovacej plochy:

60 × 44 cm (š × h)

Grilovacia plocha:

3264 cm²

Parametre a špecifikácia

Typ grilu

Spôsob ohrevu Na plyn
Typ grilu Záhradný

Materiál

Materiál plochy na grilovanie Liatina
Materiál grilu Hliníkový

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie 3 264 cm2
Šírka plochy na grilovanie 60 cm
Hĺbka plochy na grilovanie 44 cm

Rozmery grilu

Výška grilu 115 cm
Šírka grilu 132 cm
Hĺbka grilu 61 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 43 kg

Výbava

Výbava Bočný horák, Odkvapkávacia nádoba, Odkladacia plocha, Kolieska, Pokrievka, Regulácia teploty, Teplomer, Úložný priestor, Vyberateľný rošt

Vlastnosti

Výkon grilu 9,38 kW
Počet horákov 5
Veľkosť plynovej bomby 5 kg, 10 kg
Kód:  WBRGR062
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  46813747
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17