Obnoviť stránku

Weber SPIRIT E-325 GBS

Doručenie na
predajňu zadarmo
Super cena
888,90 € Ušetríte 10,10 €

Weber SPIRIT E-325 GBS

Grilovanie jednoducho patrí k letu. Pokiaľ vyberáte nového pomocníka pre túto kratochvíľu, vašej pozornosti by nemal uniknúť kvalitný gril Weber. Funguje na plyn a možno do neho umiestniť plynovú bombu vo veľkosti 5 aj 10 kg. Vyznačuje sa 4 horáky, ktoré majú celkový výkon 9,38 kW. Kulinárska úprava jedál je zaistená liatinovým roštom. Na výrobu samotného grilu bol zvolený kvalitný hliníkový materiál. Gril Weber dokáže pripraviť pokrmy tak, ako ich máte radi, a grilovanie sa premení na zábavnú záležitosť.

Gril Weber SPIRIT E-325 GBS Screen
Gril Weber SPIRIT E-325 GBS Vlastnosti/technológia

Zásadné prednosti grilu Weber SPIRIT E-325 GBS

  • Plynový gril Weber je najlepším spoločníkom nielen na letné večery
  • Je vybavený 4 horáky
  • Gril má celkový výkon 9,38 kW
  • Je vhodný na použitie na terase alebo na záhrade
  • Na výrobu grilovacej plochy bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne liatina
  • Na výrobu samotného grilu slúži hliníkový materiál
  • K výbave grilu Weber patrí bočný horák, odkvapkávacia nádoba, odkladacia plocha, kolieska, pokrievka, regulácia teploty, teplomer, úložný priestor a vyberateľný rošt

Prepracovaný do najmenších detailov

Weber gril si vás na prvý pohľad získa pevným a robustným vyhotovením. Jeho kvalitná konštrukcia ho predurčuje na použitie na záhrade. Oživí vašu záhradu a umožní vám mať ďalšiu kuchyňu, kde si vychutnáte svoje kulinárske recepty na čerstvom vzduchu.

Gril Weber SPIRIT E-325 GBS Vlastnosti/technológia
Gril Weber SPIRIT E-325 GBS Screen

Grilovanie si užívajte celý rok bez ohľadu na sezónu

Gril Weber má zabudovaný systém regulácie teploty, ktorý zaručuje konzistentné a presné tepelné výsledky. Dôležitou súčasťou grilu je odkvapkávacia miska na ľahké a hygienické odvádzanie tukov a štiav z pokrmov. Veľmi užitočnou vlastnosťou je vyberateľný rošt, ktorý ľahko vyberiete a umyjete pod tečúcou vodou. Súčasťou vybavenia je aj poklop, ktorý zrýchľuje prípravu jedál. Praktický teplomer vás bude presne informovať o aktuálnej teplote, čo zaisťuje, že vaše jedlo bude vždy dokonale pripravené. K dispozícii je odkladacia plocha, tým je zaistený dostatok miesta pre všetky potrebné suroviny. Jednoduchú manipuláciu s grilom zaisťujú integrované kolieska. Iste využijete praktický priestor na ukladanie, ktorý umožní uschovať všetko potrebné grilovacie náčinie. Gril má navyše k dispozícii bočný horák, takže môžete pohodlne pripraviť prílohy a omáčky počas grilovania.

Rozmery grilu:

115 × 132 × 61 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

46 kg

Rozmery grilovacej plochy:

60 × 44 cm (š × h)

Parametre a špecifikácia

Typ grilu

Spôsob ohrevu Na plyn
Typ grilu Záhradný

Materiál

Materiál plochy na grilovanie Liatina
Materiál grilu Hliníkový

Rozmery plochy na grilovanie

Šírka plochy na grilovanie 60 cm
Hĺbka plochy na grilovanie 44 cm

Rozmery grilu

Výška grilu 115 cm
Šírka grilu 132 cm
Hĺbka grilu 61 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 46 kg

Výbava

Výbava Bočný horák, Odkvapkávacia nádoba, Odkladacia plocha, Kolieska, Pokrievka, Regulácia teploty, Teplomer, Úložný priestor, Vyberateľný rošt

Vlastnosti

Výkon grilu 9,38 kW
Počet horákov 4
Veľkosť plynovej bomby 5 kg, 10 kg
Kód:  WBRGR058
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  46712247
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14