Obnoviť stránku

Weber Q1200 čierny

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Weber Q1200 čierny

Radi cestujete a chcete si aj na výletoch dopriať pôžitok z dokonale ugrilovaného pokrmu? Gril Weber Q1200 je ľahký, jednoducho prenosný a zároveň stabilný a odolný aj v horších poveternostných podmienkach. Na cestách vám príde vhod použitie grilu na plynovú kartušu. Na dlhodobé grilovanie na jednom mieste môžete ku grilu pripojiť PB fľašu. Piezoelektrické zapaľovanie zaručí bezpečnosť používania. Plynulá regulácia teploty grilu a materiál grilovacej mriežky vám umožní dosiahnuť dokonalé výsledky grilovania, či už ste na cestách, záhrade alebo balkóne.

Kľúčové vlastnosti plynového grilu Weber Q1200

  • Piezoelektrické zapaľovanie na bezpečné podpálenie
  • Plynulo nastaviteľný teplotný regulátor na dokonalé výsledky grilovania
  • Porcelánom smaltovaný liatinový rošt s aróma koľajnicami
  • Gril Weber Q1200 môžete použiť na plynovú kartušu i PB fľašu
  • Jednoduché čistenie a dlhá životnosť
  • Odnímateľná odkvapkávacia miska grilu
  • Gril odolný voči teplu a poveternostným vplyvom
  • Ľahký, skladný, jednoducho prenosný
  • Ergonomické rukoväte a moderný dizajn
  • Oproti modelu Q1000 dve odkladacie plochy po stranách
  • Dostupný v niekoľkých farebných vyhotoveniach

Gril na záhradu, balkón, terasu i dovolenku

Gril Weber Q1200 vyniká nielen dizajnom, ale aj materiálovým spracovaním. Jeho rám je vyrobený z nylonu a sklených vlákien, vďaka ktorým je ľahký, no napriek tomu stabilný. Plášť aj poklop grilu Weber sú vyrobené z ľahkej hliníkovej zliatiny, ktorá sa ľahko čistí a má dlhú životnosť. Piezoelektrické zapaľovanie umožňuje bezpečné začatie prevádzky. Porcelánom smaltovaný liatinový rošt je opatrený aróma koľajnicami, ktoré chránia horáky pred odkvapkávajúcim tukom a zamedzujú pripáleniu pokrmov. Liatinový rošt sa tiež postará o dokonalý rozvod tepla po celej grilovacej ploche. Plynule nastaviteľný teplotný regulátor vám dodá absolútnu kontrolu nad vaším grilovaním. Váha plynového grilu 11 kg, kompaktná veľkosť a možnosť pripojenia plynovej kartuše vám ponúkajú široké možnosti použitia. Gril Weber môžete používať na balkóne, vziať ho na záhradu alebo na cesty. V prípade, že gril používate dlhodobo na jednom mieste, môžete ho jednoducho pripojiť na PB fľašu a ušetriť si starosti s častým dokupovaním plynových kartuší. Odkvapkávajúci tuk je zachytený do misky, ktorú jednoducho vyberiete a vyčistíte. Ľahká prenosnosť, jednoduchá údržba a používanie robia z grilu Weber Q1200 ideálneho spoločníka na doma i na cestách.

Kód:  WBR18012
Produktové číslo:  804962
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13