Obnoviť stránku

Weber KETTLE PLUS 47

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Weber KETTLE PLUS 47

Patrí víkend s priateľmi a pochúťkami z grilu k vašim predstavám o skvelo strávených chvíľach? Doprajte si ich častejšie s praktickým grilom od značky Weber. Jeho kotlíková konštrukcia je vždy pripravená vyraziť s vami na cesty aj zaujať svoje stále miesto na terase. Porcelánom smaltovaný povrch a vyhotovenie zvyšných súčastí vás nenechá na pochybách, že ide o kvalitný kúsok. Špeciálny palivový rošt uľahčuje udržiavanie správnej teploty, ktorú si môžete tiež priamo skontrolovať vďaka zabudovanému teplomeru. Kettle Plus 47 je vybavený grilovacím roštom Gourmet BBQ s  priemerom  47 cm, preto ani vy, ani priatelia, nebudete na dobroty z grilu dlho čakať. Pripravte sa na grilovaciu sezónu a užívajte si v kruhu svojich blízkych. 

Hlavné prednosti grilu Kettle Plus 47

  • Priestranná grilovacia plocha s priemerom 47 cm
  • Výškovo upraviteľné nohy grilu
  • Robustná konštrukcia nepodľahne rozmarom počasia
  • Integrovaný teplomer pre dokonale prepečené steaky
  • Rýchle zahriatie s V-roštom pre podpaľovacie kocky
  • Je možné k nemu dokúpiť väčšinu doplnkov z radu GBS
  • Impozantné čierne zhotovenie oživené červenými prvkami

Stavte na grilovanie v kotlíku

Vyskúšajte nezvyčajné grilovanie s poklopom, ktoré vám vie ponúknuť práve kotlíkový gril. Vďaka dômyselne umiestneným prieduchom bude do modelu Kettle Plus 47 prúdiť ideálne množstvo vzduchu a vy tak dosiahnete jedinečné výsledky. Chuť jedla pripravovaného na drevenom uhlí je absolútne nezameniteľná. Nemajte obavy z rozpáleného veka, s pomocou žiaruvzdorného plastového úchytu ho jednoducho odoberiete alebo držiakom Tuck-Away zahákujete za okraj grilovacej plochy.   

Proti zvedavcom, ktorí by radi nakukovali pod pokrievku, je v poklope zabudovaný teplomer. Nestratíte kontrolu nad ideálnym prepekaním  steakov. 

Kettle Plus je rýchlo pripravený aj rýchlo uprataný

Keď všetci hosti spokojne odídu, so systémom One-Touch sa môžete tešiť na veľmi ľahké čistenie. Prakticky umiestnený popolník navyše bráni rozfúkavanie popola, takže po vašom grilovaní nezostane nikde ani stopa. 

 
Kód:  WBRGR002
Produktové číslo:  GWKP-47
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01