Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Weber Genesis II E-410GBS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Weber Genesis II E-410GBS

Máte radi veľké rodinné grilovanie alebo záhradné párty s priateľmi? Špičkový plynový gril Weber Genesis II E-410GBS vybavený modernými technológiami vám ušetrí čas s prípravou jedla, aby ste sa mohli viac venovať svojim blízkym a zároveň podávať perfektné pohostenie. Nezáleží ani na počasí, vďaka elektronickému zapaľovaciemu systému je zapaľovanie grilu vždy rýchle a jednoduché – stlačíte tlačidlo, pootočíte ovládacím gombíkom a behom pár minút môžete začať grilovať. Gril má funkčný a elegantný dizajn pojazdného vozíka s dvoma odkladacími stolčekmi, systémom na zachytávanie tuku a ľahké čistenie. Dlhoročná tradícia americkej firmy Weber je zárukou kvality a bezpečnosti grilu.

Kľúčové vlastnosti grilu Weber Genesis II E-410GBS

  • Elektronický zapaľovací systém grilu zaistí rýchle zapálenie horákov
  • Štyri výkonné antikorové horáky tvarované pre dokonalé rozprestrenie žiaru
  • Individuálne ovládanie horákov umožňuje priame aj nepriame grilovanie
  • Arómakoľajnice Flavorizer Bars chránia proti pripaľovaniu a samovznieteniu odkvapkávajúceho tuku
  • Grease management systém pre bezpečné zachytenie tuku a ľahšie čistenie grilu
  • Porcelánom smaltovaný liatinový grilovací rošt Gourmet BBQ System
  • Sklápací druhý rošt Tuck-Away na ohrievanie a rozpekanie
  • Ergonomický poklop grilu Weber Genesis II E-410GBS s integrovaným teplomerom
  • Platforma pripravená pre doplnenie termosondy Weber iGrill 3 pre diaľkové sledovanie teploty
  • Funkčný a elegantný dizajn pojazdného vozíka s úložným priestorom
  • Dva postranné stolíky – jeden sklápací, druhý s háčikmi pre zavesenie náčinia
  • Ľahko dostupná a zároveň skrytá plynová fľaša

Moderné technológie grilu Weber Genesis II E-410GBS

Gril Weber Genesis II E-410GBS v sebe ukrýva niekoľko nových funkcií, ktoré z neho urobia obľúbenú hračku nielen pre mužov. Už bola reč o elektronickom zapaľovacom systéme, ktorý rýchlo a spoľahlivo zapáli oheň v štyroch vysoko výkonných antikorových horákoch. Ich špeciálne skosený tvar zaisťuje rovnomerné rozprestrenie žiaru vnútri grilu a teda aj rovnaké prepečenie jedla rozmiestneného po celej ploche obdĺžnikového roštu. Horáky sú zhora kryté arómakoľajnicami Flavorizer Bars, ktoré sa zahrievajú a odparujú šťavu stekajúcu z grilovaného mäsa. Tým sa vytvorí jedinečná aróma a získate prežitok porovnateľný s grilovaním na drevenom uhlí. Navyše arómakoľajnice zachytávajú odkvapkávajúci tuk a zabraňujú jeho pripaľovaniu alebo dokonca samovznieteniu. Môžete sa sústrediť len na vôňu grilovaného jedla. Poklop grilu, kedysi prevratná novinka vymyslená práve zakladateľom spoločnosti Weber, chráni grilovaný pokrm proti nepriazni počasia a znižuje spotrebu plynu. Je v ňom zabudovaný teplomer, ktorý informuje nedočkavých stravníkov o teplote vo vnútri grilu. Gril Weber Genesis II E-410GBS je vybavený platformou pre termosondu iGrill 3 (nie je súčasťou grilu), ktorú možno prostredníctvom Bluetooth prepojiť s inteligentným telefónom vybaveným aplikáciou Weber iGrill. Nastavíte si typ grilovaného pokrmu, jeho teplotu a pokojne môžete poodísť a venovať sa zábave – iGrill vás včas upozorní, že je jedlo hotové.

Komfort a ergonómia

Grilovací rošt s rozmermi 86 × 48 centimetrov poskytuje dostatočný priestor pre grilovanie väčšieho počtu porcií zároveň. Je delený na niekoľko častí, ktoré môžete vybrať a nahradiť dokúpeným príslušenstvom pre iné typy prípravy (panvice, stojany, atď.). V zadnej časti grilu je menší sklápací rošt Tuck-Away vhodný na ohrievanie hotových steakov či zeleniny, alebo k zapekaniu pečiva. S jednoduchou údržbou vám pomôže Grease Management Systém – už počas grilovania steká tuk z arómakoľajníc do odkvapkávacej vane pod grilom a ďalej do malej misky, ktorú môžete ľahko vybrať a vymeniť či vyprázdniť. Gril Weber Genesis II E-410GBS je konštruovaný ako otvorený vozík s dvoma pevnými kolesami a dvomi otočnými kolieskami s brzdami. Po oboch stranách grilu sú malé stolíky, ktoré rozširujú odkladaciu plochu. Ľavý je sklápací, pod pravým je skrytá plynová fľaša a je vybavený háčikmi na zavesenie rôznych grilovacích pomôcok. Úložný priestor nájdete aj v spodnej časti pod grilom.

Bezpečnosť grilu Weber

Gril Weber Genesis II E-410GBS je vyrobený z kvalitných materiálov, aby zabezpečil bezpečnú prípravu pokrmov – grilovací rošt, poklop, kotol a arómakoľajnice sú smaltované porcelánom, takže nehrozí odlupovanie alebo napaľovanie nebezpečných zložiek lakov. Pretože sa jedná o plynový gril, je preverený a certifikovaný nezávislým štátnym inštitútom. Aby nedošlo k chybám pri montáži vlastníkom grilu, sú diely vedúce plyn predmontované a preverené. Technicky je tiež zabezpečená správna výmena plynovej fľaše.

Rozmery grilovacieho roštu:
86 × 48 cm

Rozmery grilu (v × š × h):
114 × 155 × 74 cm

Výška pri otvorenom poklopu:
155 cm

Hmotnosť:
76,7 kg

Kód:  WBRGR006
Produktové číslo:  GWGII-410
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03