Obnoviť stránku

Wagner Wood & Metal Sprayer 200

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wagner Wood & Metal Sprayer 200

Striekacia pištoľ Wagner Wood & Metal Sprayer 200 je veľmi užitočný pomocník, ktorý ušetrí veľa času a práce. S výhodou ju využijete pri nanášaní povrchových farieb na drevené a kovové materiály. Ak máte okolo pozemku krásny latkový alebo mrežový plot, iste ju oceníte. Rovnako dobre poslúži pri ošetrení vášho záhradného aj interiérového nábytku alebo napríklad zábradlia schodísk. V neposlednom rade pramení výhoda striekacej pištole v jednoduchosti a efektivite. Nezašpiníte sa od farby, ako pri práci so štetcom, a celková spotreba farby je výrazne nižšia ako pri klasickom natieraní.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahké nanášanie povrchových farieb
  • Pre farby riediteľné rozpúšťadlami i vodou
  • Výkon 5 m2 za 9 min
  • Rýchla a jednoduchá obsluha
  • Veľký zásobník s objemom 800 ml

Prečo si ju vybrať?

Hlavné je ujasniť si na aký materiál budem pištoľ využívať, ako často ju budem používať a koľko práce naraz budem robiť. Wagner Wood & Metal Sprayer 200 je pištoľ vhodná na nástrek plotov, nábytku, radiátorov, rámov dverí či okien, rovnako ako ostatných drevených a kovových konštrukcií alebo napríklad detských záhradných preliezačiek. S prietokom až 120 ml/min ide práca rýchlo od ruky. Pri objeme zásobníka 800 ml môžete naraz nastriekať plochu až 3,7 m2.

 
Kód:  WAG010b
Produktové číslo:  2361511
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16