Obnoviť stránku

Wagner Wood & Metal Sprayer 150

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
94,90 €

Wagner Wood & Metal Sprayer 150

Striekacia pištoľ Wagner Wood & Metal Sprayer 150 je veľmi užitočný pomocník, ktorý ušetrí veľa času a práce. S výhodou ju využijete pri nanášaní povrchových farieb na drevené a kovové materiály. Ak máte okolo pozemku krásny latkový alebo mrežový plot, iste ju oceníte. Rovnako dobre poslúži pri ošetrení záhradného aj interiérového nábytku alebo napríklad zábradlia schodísk. V neposlednom rade tkvie výhoda striekacej pištole v jednoduchosti a efektivite. Neumažete sa od farby, ako pri práci so štetcom, a celková spotreba farby je výrazne nižšia ako pri klasickom natieraní.

Kľúčové vlastnosti

  • Ľahké nanášanie povrchových farieb
  • Pre farby riediteľné rozpúšťadlami aj vodou
  • Jednoduchá obsluha aj manipulácia
  • Výkon 5 m2 za 10 min.
  • Veľký zásobník s objemom 600 ml

Prečo si vybrať striekaciu pištoľ?

Wagner Wood & Metal Sprayer 150 je pištoľ vhodná na nástrek plotov, nábytku, radiátorov, zárubní či okien, rovnako ako ostatných drevených a kovových konštrukcií alebo napríklad detských záhradných preliezačiek. S prietokom až 140 ml/min. ide práca rýchlo odruky. Pri objeme zásobníka 600 ml môžete naraz nastriekať plochu až 2,15 m2.

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,6 l

Hmotnosť

Hmotnosť 1,2 kg

Vlastnosti

Typ Elektrická
Hlučnosť v dB 75 dB
Rýchlosť nanášania 0,5 m²/min.

Príkon

Príkon 300 W
Kód:  WAG010a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2359328
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16