Obnoviť stránku

Wagner Wall Sprayer W 500

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wagner Wall Sprayer W 500

Chcete renovovať, rekonštruovať, či rozžiariť váš domov? Oblečte ho do nového žiarivého kabáta a použite k tomu striekaciu pištoľ Wagner Wall Sprayer W 500. Nech už pre svoj príbytok zvolíte akúkoľvek farbu, s pištoľou W 500 dosiahnete perfektné výsledky. Dokonalý nános zabezpečuje pištoľ Wagner Wall Sprayer W 500 vďaka patentovanej I-Spray tryske, ktorá zaručuje vysokú atomizáciu farby.

Výhody striekacej pištole Wall Sprayer W 500

  • Striekacia pištoľ pre nástrek stien
  • Nastaviteľný prietok farby až na 125 ml/min
  • Hadica dlhá 1,8 m vám dovolí dosiahnuť do všetkých kútov
  • Väčšinu dostupných farieb stačí riediť 10%
  • Zásobník na farbu s objemom 1800 ml
  • I-Spray tryska zaručuje vysokú atomizáciu farby

Splňte si sen s Wagner Wall Sprayer W 500

Vybrali ste si svoju farbu? Bude váš domov žiariť bielou, pastelovou, či krikľavou farbou? Nič z toho nie je pre pištoľ Wall Sprayer W 500 problém. Väčšinu bežne dostupných farieb zvládne rozprášiť pri obyčajnom 10% zriedení. Navyše si sami zvolíte, či chcete, aby prúd farby striekal horizontálne, vertikálne, alebo dokonca kužeľovo. Vďaka tejto variabilite prinesie každá vaša práca svoje ovocie.

Kód:  WAG014f
Produktové číslo:  2361529
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08