Obnoviť stránku

Wagner W 867 E-All Spray

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wagner W 867 E-All Spray

Potrebujete striekať plot alebo maľovať miestnosť? S týmto špičkovým Wagnerom to nie je problém! Univerzálny a vysoko účinný, W 867 E-All Spray je vybavený vysoko účinným nízkotlakovým postrekovacím systémom HVLP a funkciou Direct Spray Control. Vďaka tomu sú všetky ovládacie prvky (spínač, farba a ovládanie prúdenia vzduchu) zabudované do rukoväte, takže môžete ovládať všetko jednou rukou. S možnosťou nastaviteľného toku rozprašovaného materiálu nie je nutné rohy a hrany upravovať štetcom. 

Kľúčové vlastnosti

  • Horný postrekovací systém za prijateľnú cenu
  • Nízkotlakový vstrekovací systém HVLP
  • Rukoväte na rukoväti
  • Výkonný motor
  • WallPerfect a PerfectSpray

Každý je pro

Srdce je výkonný motor s výkonom 570 W s dvojstupňovou turbínou, ktorá poskytuje dostatok energie pre rýchlu a neopatrnú prácu. Pomocou prístroja Perfect Spray môžete použiť všetky spreje s nízkou viskozitou, povlaky, lazúry na rôzne priméry, moridlá a iné prostriedky na ochranu dreva. Balíček obsahuje aj nástavec WallPerfect, ktorý je určený na použitie s disperziou a latexovou farbou na stenách.

Parametre a špecifikácie:
Výkon :
570 W
Riadený tok:
0 až 375 ml / min
Rozprašovanie výkonu:
130 W
Max. viskozita:
170 DIN
Dĺžka hadice:
3,5 m
Max.dodávané množstvo:
Farba vnútornej steny: 375 ml / min
Laky, lasery atď.: 200 ml / min

Kód:  WAG001t
Produktové číslo:  2308003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04