Obnoviť stránku

Volya LLC TRJOSKA 4×3 m

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Volya LLC TRJOSKA 4×3 m

Ponúkame vám oblúkový skleník TRJOSKA od ruského výrobcu Volya LLC, ktorý má vynikajúce termoizolačné schopnosti a dlhú životnosť. Jeho konštrukcia je vyrobená z bezúdržbovej pozinkovanej ocele a samotný plášť je Arla plast 4mm hrúbky, 0,8 kg/m2 s jednostrannou UV, ktorý nežltne a nekrehne. Veríme, že sa tento skleník stane veľmi rýchlo pýchou každého vášnivého záhradkára.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkčný dizajn, kvalitný materiál
  • Vysoká priepustnosť slnečného žiarenia
  • Skvelá ohybnosť a dlhá životnosť
  • Výborné termoizolačné schopnosti
  • Vysoká odolnosť voči vetru
  • Nie je nutná stavba základov
  • Nízka hmotnosť
  • Snehové zaťaženie až 180 kg

Skvelá odolnosť

Výplň je tvorená kvalitným polykarbonátovým plášťom GUTTAGLISS DualBox, ktorý vyniká svojimi perfektnými izolačnými vlastnosťami. Vďaka unikátnemu oblúkovému tvaru tohto skleníka je krycí plast z polykarbonátu vyrobený v celku, teda vás nikdy nebudú trápiť vetrom vypadnuté tabule. Použitím zväčšeného profilu v obzvlášť zaťažených miestach kostry, odoláva veľkému snehovému zaťaženiu a to až 180 kg na m2. V zime si už nemusíte robiť starosti s odpratávaním snehu na skleníku.

Jednoduchá montáž

Všetky skleníky od značky Volya sú dodávané ako stavebnica s podrobným montážnym návodom. Stavba nie je nijako technicky náročná a zvládne ju takmer každý, avšak vzhľadom k robustnosti konštrukcie a množstvu skrutiek vyžaduje relatívne viac času, preto si radšej vyhraďte najmenej cca 2 dni. Rám nevyžaduje nutnosť stavby základov, postačí ho iba zakopať do 35 cm hlbokej brázdy. Skleník je možné ďalej jednoducho dĺžkovo nastavovať pomocou predlžovacích segmentov o násobky v dĺžke 2 m. Záleží len na vašich prianiach a požiadavkách.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
4 × 3 × 2,1 m

Materiál konštrukcie:
Pozinkovaná oceľ

Materiál presklenia:
Komôrkový polykarbonát 4 mm

Počet dverí:
2 uchytené na pántoch

Počet okien:
2 vo dverách

Plocha skleníka:
12 m2

Hmotnosť:
90 kg

Balenie obsahuje:
Pozinkovaná konštrukcia, spojovací materiál, 2 okná, 2 dvere, súprava silikónového tesnenia na okná a dvere, súprava silikónového tesnenia na čelný oblúk, český/slovenský manuál, komôrkový polykarbonát

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka 400 cm
Šírka 300 cm
Výška 210 cm

Vlastnosti

Materiál konštrukcie Zinkovaný plech
Materiál výplne Polykarbonát
Nutnosť základne Nie
Plocha 12 m2
Dvere Pánty
Kód:  GUT013
Produktové číslo:  4294005
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16