Obnoviť stránku

VeGA ST 554

4,0 1 hodnotení

VeGA ST 554

Zabudnite v zimnom období na otravné odhadzovanie snehu lopatou a prenechajte túto namáhavú prácu profesionálom. Dvojstupňová snehová fréza VeGA ST 554 si so všetkými starosťami poradí a to s minimálnym úsilím a za zlomok času. 

Kľúčové vlastnosti frézy VeGA ST 554

  • Kvalitne spracovaná a cenovo dostupná snehová fréza
  • Výkonný 4-taktný motor OHV
  • Ovládanie smeru odhadzovania a rýchlosti na riadidlách a paneli
  • Klzné polymérové lyžiny
  • Vystuženie prevodovky šneku
  • Kolesá so zimným vzorom SNOWGRIP
  • 4 rýchlosti jazdy vpred a 1 vzad

Snehový profík - VeGA ST 554

Základnou pohonnou jednotku snehovej frézy VeGA ST 554 je kvalitný 4-taktný motor s výkonom 5,5 PS, ktorý roztáča špeciálny ozubený šnek „aggressiveauger" so šírkou záberu 540 mm. Spracovaný sneh je odhadzovaný cez otočný komín, ktorého smer odhadzovania môžete ľubovoľne nastaviť až na uhol 190°. Všetky nastavenia, vrátane rýchlosti jazdy, možno urobiť z panela a riadidiel, čo maximálne navyšuje komfort používania. Aby bolo ovládanie frézy na snehu presnejšie a spoľahlivejšie, je vybavená kolesami so zimným vzorom SNOWGRIP, ktorý nesklame používateľa ani v tých najtvrdších podmienkach.

Celkovo precízne spracované kovové šasi je zárukou dlhodobej životnosti. V neposlednom rade treba spomenúť nastaviteľné polymérové klzné lyžiny, ktoré sú oproti tým kovovým šetrnejšie, napríklad k dlažbám, kde nedochádza k nežiaducemu poškriabaniu.   

 

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Pohon Benzínový
Typ frézy Dvojstupňová

Ďalšie vlastnosti

Šírka záberu 54 cm
Maximálna vzdialenosť odhadzovania 7 m
Kapacita odhadzovania 1 500 m^3/hod
Objem motora 163 cm3
Výbava Pojazd, Otočné vyhadzovanie

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 55 kg
Kód:  VEGFR001c
Produktové číslo:  10554
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04