Obnoviť stránku

VeGA 651e

VeGA 651e

Zabudnite v zimnom období na otravné odhadzovanie snehu lopatou a prenechajte túto namáhavú prácu profesionálom. Dvojstupňová snehová fréza VeGA 651e si so všetkými starosťami poradí a to s minimálnym úsilím a za zlomok času. Oproti predchádzajúcemu modelu 651 ST je tento model vybavený  elektrickým štartérom a nastaviteľným halogénovým osvetlením.

Kľúčové vlastnosti frézy VeGA 651e

  • Kvalitne spracovaná snehová fréza
  • Výkonný 4-taktný motor OHV
  • Ovládanie smeru vyhadzovania a rýchlosti na riadidlách a paneli
  • Nastaviteľné klzné lyžiny
  • Vystuženie prevodovky závitovky
  • Kolesá so zimným vzorom SNOWGRIP
  • 6 rýchlostí jazdy vpred a 2 vzad
  • Bezplatne 1 l syntetického zimného oleja V-GARDEN SAE 5W30

Snehový profík - VeGA 651e

Základnou pohonnou jednotku snehovej frézy VeGA 651e tvorí kvalitný 4-taktný motor s výkonom 6,5 PS, ktorý roztáča špeciálny ozubený slimák "aggressiveauger" so šírkou záberu 560 mm. Spracovaný sneh je vyhadzovaný cez otočný komín, ktorého smer vyhadzovania môžete ľubovoľne nastaviť až do 190° uhla. Všetky nastavenia, vrátane rýchlosti jazdy možno urobiť z panela a riadidiel, čo maximálne navyšuje komfort používania. Aby bolo ovládanie frézy na snehu presnejšie a spoľahlivejšie, je vybavená kolesami so zimným vzorom SNOWGRIP, ktorý nesklame používateľa ani v tých najtvrdších podmienkach.

Celkovo precízne spracované kovové šasi je zárukou dlhodobej životnosti. V neposlednom rade treba spomenúť nastaviteľné polymérové klzné lyžiny, vďaka čomu nedochádza, oproti kovovým, k poškriabaniu dlažby.

 

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Pohon Benzínový
Typ frézy Dvojstupňová

Ďalšie vlastnosti

Šírka záberu 56 cm
Maximálna vzdialenosť odhadzovania 12 m
Kapacita odhadzovania 1 700 m^3/hod
Objem motora 196 cm3
Výbava Osvetlenie, Elektrický štartér, Pojazd, Otočné vyhadzovanie

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 75 kg
Kód:  VEGFR001d
Produktové číslo:  10651e
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01