Obnoviť stránku

VeGA 51 HWXV

4,1 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
490,90 €

VeGA 51 HWXV

S blížiacim sa letom väčšina z nás rieši problém, kto bude kosiť trávu. Tento problém sa vo väčšine rodín prehadzuje z jednej osoby na druhú a nikomu sa do tejto role veľmi nechce. Týmto dohadom je koniec, tohtoročná novinka značky VeGa sa stane skvelým pomocníkom s vašimi záhradnými prácami. S jej pomocou už nebude práca v záhrade ťažkou drinou, ale príjemne stráveným časom s naozaj kvalitne pokoseným trávnikom, ktorý vám bude závidieť nejeden sused.

Kľúčové vlastnosti

  • Nastaviteľná výška kosenia od 3 do 8 cm
  • Šírka kosenia 51 cm
  • Šesť užitočných technológií
  • Výkonný motor
  • Rýchlosť pojazdu až 4 km/h
  • Ideálne pre stredne veľké trávniky

Šesť pomocníkov v jednom

Technológiami nabitá 4-taktová kosačka VeGA 51 HWXV 6in1 s pojazdom nie je určená len na kosenie. Hravo zvláda aj mulčovanie, vďaka ktorému bude váš trávnik vždy dokonalý a plný života. Pokosená tráva môže byť zbieraná do koša s objemom 70 litrov a s indikátorom naplnenia. V prípade, že chcete trávu použiť inak ako náplň vášho kontajnera, stroj je schopný vyhadzovať trávu bočným či zadným výstupom. Variabilné nastavenie môžete využiť aj pri pojazde, ktorý dokáže ísť vďaka silnému motoru rýchlosťou až 4 km/h.


Veľké zadné kolesá zaisťujú, že váš čerstvo pokosený trávnik nebude zničený nešetrným kosením ďalších plôch. Ergonomicky tvarované držadlo kosačky zabezpečí, že vás nebudú bolieť ruky ani po niekoľkohodinovej práci. Centrálne nastavenie výšky od 3 do 8 centimetrov je samozrejmosťou. Šírka kosenia je 51 centimetrov, to radí tento stroj medzi dravce na stredne veľkých plochách. Vďaka tomuto prístroju sa stane kosenie skutočnou zábavou a činnosťou, ktorú budete robiť s radosťou.


Parametre a špecifikácia

Motor

Výkon motora 3,68 kW
Typ motora Štvortaktný
Objem motora 170 cm3

Typ kosačky

Typ kosačky Rotačná

Vlastnosti

Hmotnosť 35 kg
Záber 510 mm
Počet nožov 1
Plocha trávnika 1 800 m2
Objem koša 70 l
Materiál koša Plast, Textil
Materiál šasi Kov
Minimálna výška kosenia 25 mm
Maximálna výška kosenia 80 mm

Pojazd

Pojazd S pojazdom

Elektrický štartér

Elektrický štartér Bez štartéra

Výbava

Výbava S mulčovaním, S ukazovateľom naplnenia, S centrálnym nastavením výšky kosenia, S bočným vyhadzovaním

Pohon

Pohon Benzínový
Kód:  VGA011a
Záruka: 24 mesiacov
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  0151HWXV
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04