Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Vianočný strom FIR 180 cm

4,6 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Vianočný strom FIR 180 cm

Hľadáte umelý vianočný stromček, ktorý vám bude robiť radosť počas celých sviatkov? Potom siahnite po vianočnom stromčeku FIR Norway, ktorý má ihličie vyrobené kombináciou PVC a plastickej hmoty, čo mu dodáva veľmi realistický vzhľad. Stane sa krásnou súčasťou vášho vianočne naladeného interiéru. Vďaka svojej výške 180 cm a dolnému rozmeru 120 cm je vhodný do väčších miestností s vyšším stropom. Súčasťou balenia je aj praktický kovový stojan, ktorý vám umožní stromček zafixovať v stabilizovanej polohe. Tak si užite vianočné sviatky so stromčekom FIR Norway!

Kľúčové vlastnosti vianočného stromčeka FIR Norway 180 cm

  • Vianočný strom FIR je vyrobený z kombinácie PVC a plastickej hmoty
  • Realistické husté konáre
  • Ideálny do väčších miestností
  • Súčasťou balenia vianočného stromčeka je kovový stojan

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Výška 180 cm
Šírka 120 cm
Hmotnosť 6,7 kg
Kód:  ERL17024

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19