Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

V-Garden Stolička VeGa Jadran

Príslušenstvo k tovaru

V-Garden Stolička VeGa Jadran

V-Garden VeGa Jadran je stolička s odľahčeným hliníkovým profilom, ktorá sa hodí na záhradu, k bazénu či hotelu. Pýši sa veľmi nízkou hmotnosťou vďaka výrobe z hliníka a až 7 nastaviteľnými polohami. Hliníkový profil je veľmi pevný a odolný. Komaxitová úprava zase chráni stoličku pred rozpálením na žeravom slnku. Pohodlie pri sedení zaisťuje čalúnenie so špeciálnou dvojfarebnou tkaninou textiline. Tá je vzdušná a vodoodolná. Stolička sa navyše dá rozložiť na ľahké skladovanie.

Kľúčové vlastnosti stoličky V-Garden VeGa Jadran

  • Stolička V-Garden VeGa Jadran má ľahký a odolný hliníkový profil
  • Je rozkladacia a polohovacia
  • Hodí sa do interiéru aj exteriéru
  • Pýši sa dvojfarebným pohodlným čalúnením

Rozmery:
62 × 74 × 115 cm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál Hliník, Kov
Vlastnosti Skladacie, Polohovací
Kód:  VGAZD507
Produktové číslo:  26JADRAN_ZIDLEBAL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02