Obnoviť stránku

UniversalImpact 700 Drill Assistant

4,8 25 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

UniversalImpact 700 Drill Assistant

Bosch UniversalImpact 700 je špičková príklepová vŕtačka za rozumnú cenu, ktorá by nemala chýbať vo výbave žiadneho profesionála alebo domáceho majstra. Zaujme predovšetkým svojím precíznym spracovaním a nízkou hmotnosťou, ktorá v kombinácii s mäkkou gumenou tlmiacou vložkou zabezpečuje vynikajúcu ovládateľnosť a pohodlie aj počas dlhšieho používania. Tento model je navyše vybavený šikovnou vychytávkou, s pomocou ktorej presne určíte a vyvŕtate požadovanú hĺbku a všetok prach zachytíte do adaptéra.

Kľúčové vlastnosti vŕtačky Bosch UniversalImpact 700

  • Špičková príklepová vŕtačka za rozumnú cenu
  • Príslušenstvo Drill Assistant na ľahšie vŕtanie
  • Nízka hmotnosť a skvelá ovládateľnosť
  • Rukoväť s mäkkou gumenou vložkou pre pohodlnejšiu manipuláciu
  • Ľavý/pravý chod
  • Bosch Speed-Preselection: Elektronická predvoľba a ovládanie otáčok pomocou regulačného kolieska a spínača
  • Integrovaný spínač trvalého chodu
  • Rýchloupínacie skľučovadlo s Press&Lock

Všestranný pomocník – to je vŕtačka Bosch

Srdcom vŕtačky Bosch UniversalImpact 700 je vysoko výkonný elektromotor s príkonom 701 W, ktorý nič len tak ľahko nezastaví. Manipuláciu vám uľahčí aj elektronická predvoľba a ovládanie otáčok Bosch Speed-Preselection pomocou regulačného kolieska a spínača v rukoväti, takže si ich sami prispôsobíte podľa potreby. Ešte vyššie pohodlie podporuje aj integrovaný spínač trvalého chodu a samozrejme prepínač ľavého a pravého chodu. Určite oceníte aj rýchloupínacie skľučovadlo s funkciou rýchlej výmeny nástrojov Press&Lock, ktoré dokáže upnúť vrták s maximálnym priemerom až 13 mm.

Priemery vŕtania:
Vŕtanie do dreva: 30 mm
Vŕtanie do ocele: 12 mm
Vŕtanie do muriva/betónu: 14 mm

 
Kód:  BOCO030g5
Produktové číslo:  0.603.131.021
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13