Obnoviť stránku

UNI-T Infračervená termokamera

UNI-T Infračervená termokamera


Termokamera s dvoma spôsobmi použitia

Infračervená termokamera UNI-T UTi165K umožňuje bezkontaktné meranie telesnej teploty. Termokamery oceníte všade, kde prechádza väčšie množstvo osôb napr. vstupy do obchodov, zdravotníckych zariadení, škôl, firiem a ďalších. Ideálna vzdialenosť pre meranie je jeden meter (minimálna potom 15 cm), a okrem jedného pevného bodu môžete zvoliť ďalšie tri body merania. Výhodou termokamery je, že ju možno použiť ako ručný prístroj, ale môžete ju umiestniť aj do statívu (1/4" závit).


Kľúčové vlastnosti infračervenej termokamery UNI-T UTi165K

  • Rozsah merania 30 – 45° C s rozlíšením 0,1 °C
  • Upozorní na osobu so zvýšenou teplotou
  • Možno použiť ako ručný prístroj, ale je možné ju upevniť aj na statív
  • Možné prepojiť pomocou USB-C k počítaču
  • Prisvetľovacie diódy
  • Slot na pamäťovú kartu
  • Jeden pevný a tri voliteľné body merania
  • Výdrž na jedno nabitie viac ako 6 hodín
  • Zorné pole: 56° (H) × 42° (V)
  • Rozmery: 236 × 75,5 × 86 mm
  • Hmotnosť: 2,2 kg

Termokamere neunikne žiadna riziková osoba

V prípade zachytenia osoby s vyššou telesnou teplotou, než je nastavený limit (37,3 °C), na to okamžite budete upozornení pomocou displeja. Termokamera UNI-T meria teplotu v rozsahu 30 – 45 °C s rozlíšením 0,1 °C a presnosťou 0,5 °C na vzdialenosť jedného metra.


Obsluhu UNI-T UTi165K zvládne každý

Intuitívne ovládanie zaisťuje celkom 10 tlačidiel a obsluhu uľahčuje 2,8" displej s rozlíšením 320 × 240 pixelov a tromi režimami zobrazenia. Termokameru prepojíte s počítačom prostredníctvom dodávaného USB-C kábla. Batéria sľubuje výdrž viac ako 6 hodín na jedno nabitie. Na plnú kapacitu potom akumulátor nabijete za približne 4 hodiny. Nechýba ani funkcia automatického vypnutia po 5/10/30 minútach.


Prepojenie s počítačom

UNI-T UTi165K je možné prepojiť s počítačom, kde môžete pomocou dodávaného softvéru sledovať meranie v reálnom čase a dáta vyhodnocovať. Okrem iného tiež prebieha automatické fotografovanie a ukladanie na SD kartu.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Bezkontaktný – infračervený
Spôsob použitia Na čelo

Rozsah merania

Minimálna teplota -30 °C
Maximálna teplota 400 °C

Možnosť prepnutia °C na °F

Možnosť prepnutia °C na °F ÁNO

Materiál

Materiál Plast

Farba

Farba Červená
Kód:  ver007

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16