Obnoviť stránku

Tvárový štít PRŮŠA PRO – 2 ks

4,7 9 hodnotení

Tvárový štít PRŮŠA PRO – 2 ks

Tvárový štít PRŮŠA PRO predstavuje certifikovanú ochrannú pomôcku proti kvapkám aj postreku kvapalinami. Je preto účinnou osobné ochranou pri pohybe v prostredí, v ktorom hrozí zvýšené riziko zásahu tváre kvapalinami. Hľadia štítu je vysoko priehľadné a spĺňa nároky optickej triedy 1. So štítom pritom možno dlhodobo pracovať aj v kombinácii s ďalšími ochrannými pomôckami, ako sú okuliare či respirátor, a to bez nežiaduceho zahmlievaniu. Čelenka je vyrobená metódou vstrekolisu, jej povrch je hladký a veľmi pohodlne sa nosí. Štít PRŮŠA PRE bol certifikovaný podľa normy STN EN 166: 2002 / OPR.1: 2010 (EN 166: 2001) 1 S 3 a spĺňa tak tiež nároky na zvýšenú odolnosť.

Kľúčové vlastnosti tvárového štítu PRŮŠA PRO - 2 ks

  • Vysoko účinný ochranný štít PRŮŠA PRO
  • Certifikovaná ochranná pomôcka proti kvapkám aj postreku kvapalinami
  • Priehľadné hľadí spĺňa nároky optickej triedy 1
  • Možno kombinovať štít s ďalšími ochrannými pomôckami
  • Čelenka je vyrobená metódou vstrekolisu
  • Štít PRŮŠA PRO je opakovane použiteľný
  • Vhodný pre používanie aj v dobe Koronavirové pandémie
  • Certifikáciou podľa normy STN EN 166: 2002 / OPR.1: 2010 (EN 166: 2001) 1 S 3
  • Balenie obsahuje 2 kusy štítov PRŮŠA
  • Farebné vyhotovenie: oranžovo-priehľadné

Štít PRŮŠA PRE veľmi ľahko zostavíte

Okrem použitia štítu ako ochranné pomôcky proti kvapkám a postreku kvapalinami ho možno využívať aj v priebehu Koronavirové pandémie. Nosiť ho tak môžu zdravotníci, policajti a osoby, ktoré prídu do kontaktu s väčším množstvom ľudí. Štít PRŮŠA je možné používať opakovane, stačí ho vydezinfikovať. Skladá sa pritom zo 4 dielov, ktorých zostavenie je jednoduché a rýchle. Štít PRŮŠA PRO je praktickým doplnkom, ktorý prispeje k ochrane vášho zdravia.

Ako postupovať pri dezinfekcii štítu:

1. Pred samotnou dezinfekciou si nasaďte ochranné prostriedky, ako sú rukavice, respirátor a ideálne aj náhradné štít.
2. Štít najprv rozoberte. Odstráňte elastickú pásku (gumičku), spodný diel opatrne odstráňte zo štítu a odstráňte hornú časť. Opatrne narovnajte strany, potom odstráňte hľadí.
3. Všetky časti štítu ponorte do dezinfekčného roztoku. Jedine tak zaistíte, že sa dezinfekcia dostane úplne všade. Je možné použiť aj dezinfekciu v spreji, tú potom aplikujte aspoň dvakrát.
4. Vyberte jednu z metód uvedených v tabuľke v galérii obrázkov a nechajte roztok pôsobiť. Zvyčajne sa po niekoľkých minútach vyparí. Ak nie, použite papierovú utierku - zakaždým novú, aby ste zabránili vzájomnej kontaminácii štítov. Vždy utierajte jedným smerom.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Materiál

Materiál Plast

Farba

Farba Oranžová
Kód:  DF702a
Produktové číslo:  FACE-SHIELD-2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12