Obnoviť stránku

TRISTAR BQ-6840

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TRISTAR BQ-6840

 TRISTAR BQ-6840

Bezdymový gril na drevené uhlie TRISTAR BQ-6840

Ak radi grilujete s priateľmi v záhrade či v prírode, tak sa vám tento gril určite bude hodiť. Gril TRISTAR BQ-6840 je dostatočne veľký a pritom veľmi kompaktný, takže ho ľahko premiestnite kamkoľvek. Priemer kruhovej grilovacej plochy je 29,5 centimetrov. Grilovací rošt je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Bezdymový gril je ľahký a vďaka závesnému systému s ním budete môcť ľahko manipulovať.


Praktické vychytávky grilu TRISTAR BQ-6840

Gril TRISTAR BQ-6840 disponuje zabudovaným ventilátorom, ktorý sa postará o rýchle dosiahnutie požadovanej teploty na grilovanie. Aby nedochádzalo k nepríjemnému zápachu z odkvapkávajúceho omastku na drevené uhlie, je gril TRISTAR BQ-6840 vybavený zásobníkom, ktorý všetok tuk zachytí. Súčasťou balenia je aj praktický obal, vďaka ktorému budete môcť gril TRISTAR ľahko prenášať.

 TRISTAR BQ-6840

 TRISTAR BQ-6840

Kľúčové vlastnosti grilu TRISTAR BQ-6840

  • Gril na drevené uhlie
  • Kompaktné rozmery
  • Grilovacia plocha 29,5 cm
  • Rošt z nehrdzavejúcej ocele
  • Zásobník na kvapkajúci tuk
  • Zabudovaný ventilátor
  • Jednoduchá údržba
Kód:  BOJ114h
Produktové číslo:  BQ-6840

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14