Obnoviť stránku

TOOLCRAFT PT-509

5 1 hodnotení

TOOLCRAFT PT-509

TOOLCRAFT PT-509 je veľmi šikovná súprava plynovej spájkovačky a horáka, ktorá vám skvele poslúži v domácnosti i dielni. Ako palivo sa používa klasický bután (plyn do zapaľovačov) a pre zapálenie hrotu je pripravené integrované piezo zapaľovanie. Tento model navyše disponuje funkciou plynulej regulácie v rozsahu 30 - 120 W. Vďaka svojej všestrannosti je táto spájkovačka vhodná nielen na spájkovanie, ale napríklad aj na modelovanie, nahrievanie materiálu a podobne. Všetko je prehľadne uložené v praktickom boxe, takže budete mať vždy všetko pekne pri sebe a poruke. 

Kľúčové vlastnosti

  • Plynová spájkovačka za rozumnú cenu
  • Široké možnosti využitia
  • Prevádzková doba až 50 minút
  • Plynulá regulácia
  • Ideálna na spájkovanie, modelovanie, nahrievanie, zapaľovanie, ...
  • Všetko uložené v praktickom boxe
  • Dodávka bez plynovej náplne

 

Parametre a špecifikácia:
Max. teplota:
1 300 °C
Max. teplota hrotu:
400 °C

Objem plynu:
22 ml
Hmotnosť:
85 g
Prevádzková doba:
50 min
Rozmery:
30 × 37 × 197 mm

 

Obsah dodávky:
Plynový horákPlastové puzdroRezačka za horúcaRezačka tvrdej penyHladidloTryska horákaSpájkovací hrotSpájkovací drôtČistiaca špongiaOchranný kryt

 
Kód:  TLC017c
Produktové číslo:  588226

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19