Obnoviť stránku

TINMAN 307

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TINMAN 307

Hľadáte jednoduché riešenie pre uloženie záhradného náradia, bicyklov a ďalších športových potrieb alebo napríklad stavebného materiálu? Zahradný domček Tinman 307 poskytne 10,8 m2 plochy a vďaka širokým posuvným dverám a vnútornej výške 218 cm doň naskladáte v podstate čokoľvek a zároveň máte zaistený pohodlný vstup a manipuláciu s predmetmi vnútri. To všetko bez stavebného povolenia alebo ohlásenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Plechový záhradný domček s plochou 10,8 m2
  • Dvojkrídlové posuvné dvere s výškou 173 cm a šírkou 126 cm
  • Dostatok vnútorného priestoru aj pre vysoké osoby
  • Vynikajúca protikorózna ochrana vďaka pozinkovaniu a zelenému náteru
  • Nevyžaduje odbornú montáž ani zvláštnu údržbu
  • Dodávané v dvoch škatuliach s rozmermi 185 × 85 × 20 a 185 × 30 × 28 cm
  • Nie je potrebné stavebné povolenie ani ohlásenie

Bezúdržbový záhradný domček

Domček je vyrobený z profilovaného pozinkovaného plechu s hrúbkou 0,25 až 0,3 mm. O jeho pevnosť a ukotvenie k podkladu sa stará oceľová konštrukcia. Vďaka zelenému povrchovému farebnému náteru je domček chránený pred koróziou a nepotrebuje žiadnu zvláštnu údržbu. Kumulácii vlhkosti bránia dva vetracie otvory a domček je vybavený aj zvodom pre odtok vody. V balení nájdete aj dve plastové dverové madlá s prípravou pre zámok. 

Postavené za pár hodín

Stavbu domčeka zvládnu dvaja priemerne manuálne zruční ľudia za 5 až 7 hodín. Nie je potrebné žiadne špeciálne náradie, iba aku skrutkovač, skrutkovač, kliešte, vodováha a pracovné rukavice, čo sa nájde snáď v každom dome so záhradou. Najlepším podkladom je zámková dlažba alebo betón. Pri umiestnení na nespevnený povrch sa odporúča zakúpiť napríklad OSB dosky a použiť ich ako podlahu. Pre stavbu domčeka nemusíte vybavovať stavebné povolenie, ani ohlásenie. Je však potrebné územné rozhodnutie či územný súhlas a dodržanie vzdialenosti min. 2 m od hranice pozemku.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Zelená

Materiál

Materiál Kov

Celkové rozmery

Plocha 10,8 m2
Výška 222,3 cm
Šírka 308,4 cm
Hĺbka 351,2 cm

Balenie

Šírka 185 cm
Hĺbka 85 cm
Výška 20 cm
Hmotnosť 135 kg
Kód:  TNM002
Produktové číslo:  TIN307

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08