Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TimeLife – Grilling rošt

4,4 8 hodnotení
11,90 €

TimeLife – Grilling rošt

Tiež by sa vám páčilo užívať si pravidelné letné grilovanie s rodinou a priateľmi, ale nemáte doma dostatočný priestor na umiestnenie klasického veľkého grilu? Potom vyskúšajte skromnejší variant grilovania pomocou grilovacej misy TimeLife, s ktorou môžete vytvárať lahodné pokrmy aj v obmedzených podmienkach menšej záhrady alebo terasy. Aj napriek tomu, že rozmermi ide o menšieho pomocníka, docielite s ním jednoznačne dokonalé výsledky. Vďaka dostatočne veľkému antikorovému roštu s priemerom 36 cm hravo upravíte steaky, mäso na burgery aj zeleninu. Výhodou misy je nielen jej skladnosť a ľahká prenosnosť, ale tiež jednoduchá obsluha. Do priestoru misy stačí vložiť požadované množstvo grilovacieho uhlia, rozohriať na tú správnu teplotu a potom už si len v priebehu okamihu pochutnať na výbornom ľahkom obede. S grilovacou misou značky TimeLife tak bude príprava všetkých grilovaných jedál ešte väčšia zábava.

Kľúčové vlastnosti grilovacej misy TimeLife

  • Praktická grilovacia misa TimeLife pre letné grilovanie
  • Kompaktný tvar vhodný aj na menšie terasy a záhrady
  • Dostatočný priestor na vloženie grilovacieho uhlia
  • Dve kovové nohy po stranách misy pre väčšiu stabilitu
  • Jednoduchá obsluha
  • Jednoduchá údržba misy TimeLife
  • Priemer misy je 36 cm

Parametre a špecifikácia

Typ a určenie

Použitie Na gril
Tvar Okrúhly
Určené na Zeleninu, Mäso, Hamburgery

Materiál

Materiál roštu Nerez

Rozmery a hmotnosť

Priemer 36 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Odolný proti korózii
Kód:  Sant007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594166110199

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16