Obnoviť stránku

TESA Hliníkový rám so sieťou proti hmyzu do okna, antracitový

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TESA Hliníkový rám so sieťou proti hmyzu do okna, antracitový

Hliníkový rám so sieťou proti hmyzu TESA FRAME 55196 v antracitovom vyhotovení je určený pre štandardný typ okna. Rám so sieťou je vysoko efektívna, takže miestnosť spoľahlivo ochráni a umožní bezstarostné vetranie. Vlákno siete je tvorené pevnými a kvalitnými materiálmi, takže sa pri odstraňovaní nepotrhá. Zostavenie hliníkového rámu je veľmi jednoduché a pomocou pílky na železo možno jeho veľkosť upraviť na požadovaný rozmer. Pre spojenie profilov rámu sú k dispozícii rohové spojky a po osadení sieťovinou zostane celý rám ľahký a nekrúti sa. Spojky stačí pohodlne umiestniť do hliníkového profilu a pritiahnuť pomocou skrutkovača. Hliníkový rám so sieťou proti hmyzu TESA FRAME 55196 má rozmery 140 × 150 cm.

Kľúčové vlastnosti rámu so sieťou proti hmyzu TESA FRAME 55196, antracitová

  • Jednoduché a efektívne zostavenie
  • Vlákno z kvalitných a pevných materiálov sa pri skladaní nepotrhá
  • Hliníkový rám so sieťou proti hmyzu TESA FRAME 55196 v antracitovom vyhotovení
  • Sieťovina bez problémov vydrží niekoľko sezón
  • Hliníkový rám so sieťou proti hmyzu TESA FRAME 55196 pre umiestnenie do okna
  • Účinne zabraňuje vniknutiu hmyzu do miestnosti pre bezstarostné vetranie
  • Jednoduché spojenie profilov pomocou rohových spojok
  • Rozmery rámu so sieťou proti hmyzu TESA FRAME 55196 činia 140 × 150 cm

Jednoduché zostavenie rámu so sieťou proti hmyzu TESA FRAME 55196

Hliníkový rám so sieťou proti hmyzu TESA FRAME 55196 vás poteší jednoduchým a efektívnym zostavením. Jednotlivé strany rámu možno zarezať bežnou pílkou na kov a jednoducho tak získať potrebnú dĺžku strán. Vďaka kvalitným materiálom vydrží sieť niekoľko sezón a pri skladaní sa nepotrhá. Pre umiestnenie rámov nie je potrebné vŕtať diery do okien, takže je inštalácia pohodlná a nedôjde k poškodeniu okna.

Porovnanie antracitovej a bielej siete proti hmyzu TESA FRAME 55196

  • Biela sieť TESA FRAME 55196 má menšiu priehľadnosť, je teda vhodná skôr do okien, kam nemajú mieriť pohľady okoloidúcich. Biela sieť zabraňuje transparentnosti a na okne je veľmi dobre vidieť.
  • Antracitová sieť TESA FRAME 55196 má vyššiu transparentnosť - je cez ňu veľmi dobre vidieť v oboch smeroch, na okne je takmer neviditeľná a takmer neznižuje prienik svetla do miestnosti. Antracitová sieťovina je UV odolná. Ani po niekoľkých rokoch na okne nestratí TESA FRAME 55196 pôvodnú farbu, zostáva stále rovnako antracitová a nezošedne.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Šírka 140 cm
Výška 150 cm
Farba Sivá
Určenie Na okno
Vlastnosti S rámom
Kód:  TESA004
Produktové číslo:  55196-00003-00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04