Obnoviť stránku

TEPRO Fairfax udiareň

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TEPRO Fairfax udiareň

Grilované mäsko resp. grilovanie patrí medzi jedny z najobľúbenejších činností v letnom období. Údené výrobky majú niečo do seba a ak patríte medzi ich milovníkov, táto udiareň je presne to, čo by nemalo chýbať na záhradke.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná udiareň s grilom za rozumnú cenu
  • Moderný dizajn
  • Bočná komora na grilovanie - 2 smaltované rošty
  • Farba s teplotnou odolnosťou do 500 °C
  • Integrovaný teplomer
  • Madlo s kolieskami na transport

Údi aj griluje

Dizajnovo vydarená udiareň Fairfax je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý je ošetrený špeciálnou žiaruvzdornou farbou. Samozrejmosťou je prítomnosť madla a veľkých koliesok na jednoduchý transport. Veľkou výhodou tohto modelu je práve bočná komora, na ktorej zvládnete ugrilovať svojej milovanej polovičke mäso a zároveň mať v komíne prichystané ďalšie potraviny na údenie, ktoré krásne prejdú výraznou dymovou arómou.

Vďaka vstavanému teplomeru budete presne informovaní o aktuálnej teplote. Údiaca časť je plne vybavená potrebným príslušenstvom, ako napríklad háčiky na upevnenie umiestnených potravín a štyri chrómované rošty. Vyskúšajte niečo nové, kúpte si túto špičkovú údiareň s grilom a dajte svojim chuťovým bunkám ochutnať niečo z iného súdka.

 

Doplňujúce parametre:
Rozmery:
145 × 119 × 66 cm

Rozmery roštu na drevené uhlie:
41,2 × 27 cm

Rozmery grilovacieho komína:
104 × 45,4 cm

Hmotnosť:
55 kg

 
Kód:  TEPGR011
Rozšírená záruka: +24 mesiacov
Produktové číslo:  1104N

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09