Obnoviť stránku

Shelly Plus Plug S, WiFi, biela, 4+1 ks

4,8 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
116,90 €

Shelly Plus Plug S, WiFi, biela, 4+1 ks

Hľadáte spôsob, ako obohatiť svoj domov o prvky inteligentnej domácnosti bez nutnosti zložitej inštalácie? Predstavujeme vám inteligentnú zásuvku Shelly Plus Plug S, ktorá vás vtiahne do sveta domácej automatizácie jednoducho a elegantne. Ponúkaná inteligentná zásuvka vám umožní ovládať a monitorovať akékoľvek zapojené spotrebiče až do príkonu 2 500 W a 12 A, a to všetko iba cez WiFi. Bez potrebyakéhokoľvek ďalšieho hubu máte prístup ku kontrole svojho osvetlenia, elektroniky a ďalších zariadení. Vďaka minimalistickému dizajnu sa skvele hodí do každého interiéru a dokonca môže slúžiť aj ako nočné svetlo s nastaviteľnou farbou podľa vašich preferencií. Na ovládanie zásuvky môžete využívať aplikáciu, ktorá je k dispozícii v angličtine, češtine a slovenčine.

Kľúčové vlastnosti Shelly Plus Plug S, zásuvka s meraním spotreby, WiFi, 5 ks

  • Zásuvka s meraním spotreby ovláda a meria spotrebu spotrebičov cez WiFi
  • Integrácia do vašej domácnosti bez potreby hubu
  • Informuje o spotrebe a stave vďaka LED indikácii
  • Funguje samostatne aj ako súčasť systému automatizácie
  • Možnosť automatického vypínania zapojených spotrebičov
  • Inteligentná zásuvka Shelly Plus je kompatibilná s Alexa a Google Home
  • Nastavenie rodičovského zámku alebo automatické spustenie čističky vzduchu
  • Slúži ako nočné svetlo s nastaviteľnou farbou LED indikácia
  • V jednom balení nájdete hneď 5 zásuviek

Flexibilné prispôsobenie zásuvky s meraním spotreby

Inteligentná zásuvka Shelly Plus Plug S nie je len o ovládaní, ale aj o prispôsobení. Táto inteligentná  zásuvka vám umožňuje nastaviť vlastné scény v kombinácii s ďalšími zariadeniami Shelly, aby sa lepšie hodili do vášho života. Chcete zapnúť osvetlenie pri západe slnka alebo vypnúť televízor, keď už ste v posteli? Inteligentná  zásuvka Shelly Plus Plug S sa o to postará. S integrovaným časovačom a odpočítavaním môžedokonca automaticky vypnúť spotrebiče. Inteligentná zásuvka Shelly Plus Plug S je kompatibilná so širokým spektrom systémov a zariadení, vrátane Alexy a Google Home. V tomto balení nájdete hneď 5 zásuviek.

Kód:  Shell23_045
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SHELLY-PLUS-PLUG-S-5PCS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12