Obnoviť stránku

Sharks SH220T

4,6 10 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Sharks SH220T

Sharks SH220T je multifunkčné zariadenie, ktoré sa čoskoro stane vynikajúcim pomocníkom pri vašej práci v domácnosti. Využitie nájde pri rekonštrukciách alebo úpravách, ale aj v dielňach. Jeho veľkou prednosťou je široké spektrum príslušenstva, ktoré sa dá aplikovať pre mnohé činnosti. Výhodou sú tiež kompaktné rozmery, takže sa s náradím dostanete aj do stiesnených priestorov s malou možnosťou manipulácie.
Brúska ponúka silný motor s výkonom 220 W, plynulú predvoľbu kmitočtov a ľahké upínanie všetkého príslušenstva. Ani pri dlhodobejšej manipulácii vás nebude bolieť ruka vďaka mäkkej, soft-gripovej rukoväti. Praktická je aj funkcia odsávania prachu a určite využijete aj 2 m dĺžky prívodného kábla.
Parametre a špecifikácie:
Napätie/frekvencia:
230 V/50 Hz
Príkon:
220 W
Vibrácie vretena:
15000 - 21000 ot./min
Dĺžka kábla:
2 m
Kryt motora:
Hliníková zliatina
Hmotnosť:
1,5 kg
Vlastnosti:
Nastaviteľná rýchlosť
Funkcia odsávania prachu
Soft-gripová rukoväť
Kartónové balenie vrátane príslušenstva
Príslušenstvo:
Ponorný list
Delta brúsna doska (vrátane brúsneho papiera)
Segmentový kotúč
Flexibilná škrabka
Nástavec pre odsávanie prachu a odpadu

Kód:  BOK012a
Produktové číslo:  SHK374
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14