Obnoviť stránku

Sharks HY6106

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sharks HY6106

Snáď každý muž raz potreboval využiť pílu na rezanie dreva alebo tuhých kmeňov dlhoročných stromov. Ako určite viete, práca s drevom nie je jednoduchá a vyžaduje sústredenie a naozaj dokonale ostrý nástroj. S pomocou motorovej píly z dielne Sharks pre vás ani ten najodolnejší klát nebude problémom.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálna na prácu doma či v lesoch
  • Lišta s dĺžkou 40 cm a možnosťou rezu 375 mm
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Výkon neuveriteľných 2000 W
  • Zariadenie je schopné dosiahnuť až 7000 otáčok za minútu
  • Automatické premazávanie reťaze pri práci

Rez ako po masle

Moderná píla Sharks môže byť využitá pri domácich prácach aj v lesníctve. Táto píla sa môže ľahko postaviť na popredné priečky medzi ostatnými zariadeniami v segmente. Veľmi dobre vytvarované držadlo je schopné eliminovať otrasy spôsobené rezaním. Vďaka tomu sa produkt veľmi dobre drží a môžete s ním pracovať aj niekoľko hodín. S váhou iba 5,9 kilogramov sa dá s týmto zariadením ľahko manipulovať. Lišta s dĺžkou 40 centimetrov je vhodná na prácu aj s naozaj húževnatým drevom. Rez s dĺžkou 375 mm je viac ako dostačujúci. Výkon 2 kW je schopný roztočiť reťaz až na 7000 otáčok za minútu. Zariadenie je schopné sa samo premazávať olejom. Brzda reťaze je určite záležitosťou, ktorú dokážete pri práci oceniť.

Parametre a špecifikácia

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Ergonomická rukoväť
Súčasťou balenia Reťaz

Vlastnosti

Pohon Elektrický
Výkon 2 kW (2,68 HP)
Dĺžka lišty 40 cm
Hmotnosť 5,9 kg (5 900 g)
Kód:  BOK011g2
Produktové číslo:  SHK416
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07